28.03.2024 00:13

Nod rutier nou în zona de sud a județului Dâmbovița

Nod rutier nou în zona de sud a județului Dâmbovița
Galerie foto

Ionuț Săvoiu, ministru secretar de stat în Ministerul Transporturilor și Infrastructurii, a oferit detalii despre un proiect rutier de care va beneficia zona de sud a județului Dâmbovița. Noul nod rutier, situat între Petrești și Corbii Mari, va facilita accesul pe Autostrada A3 și va fi amplasat în proximitatea intrării în Uliești.

Ministrul a subliniat importanța acestui proiect, menționând că  a fost demarat și dus până în faza de contractare sub mandatul Guvernului actual. „Este un proiect bun care va aduce beneficii semnificative zonei. Lucrările vor începe în perioada următoare, iar noul nod rutier va fi implementat într-un termen estimat de un an, maxim un an și jumătate", a declarat Ionuț Săvoiu.

Acest nod rutier nou va facilita intrarea și ieșirea pe Autostrada A3 pentru locuitorii din sudul județului Dâmbovița și va contribui la fluidizarea traficului în zonă. Implementarea proiectului va fi un pas important pentru îmbunătățirea infrastructurii rutiere și în dezvoltarea regională.

Aș vrea să fac câteva precizări importante despre infrastructura rutieră din zona de sud a județului Dâmbovița. Între nodul rutier de la Petrești și cel de la Corbii Mari, o să mai apară încă un nod rutieră care o să asigure intrarea și ieșirea pe Autostrada A3, undeva la nordul comunei Corbii Mari, foarte aproape de intrarea în Uliești. Eu spun că este un proiect bun realizat de Guvernul actual care a dus această investiție până la fază de contractare. În perioada următoare o să vedeți lucrările în zonă și noul nod rutier implementat. Eu spun că într-un an, maxim un an și jumătate va fi finalizat”, a declarat Ionuț Săvoiu, ministru secretar de stat în Ministerul Transporturilor.

 

 

 

 

Ștefan Khalil