25.03.2024 00:14

Doi primari PNL și singurul primar USR au trecut la PSD Dâmbovița

Doi primari PNL și singurul primar USR au trecut la PSD Dâmbovița
Galerie foto

Violeta Stanciu


A venit rândul primarilor comunelor Ciocănești, Brănești și Cornățelu să se alăture echipei PSD Dâmbovița, renunțând la fostele formațiunile politice PNL și USR! Toți trei au motivat că social democrații au fost cei care le-au susținut proiectele și investițiile pentru dezvoltarea comunităților locale pe care le administrează. Aceștia au explicat cetățenilor din comunele lor  de ce au făcut acest pas important. ,,Hotărârea mea vine după ce, în ultimii ani, cu toții am văzut că echipa PSD Dâmbovița a susținut proiectele și investițiile noastre, pentru că avem o colaborare puternică și cinstită cu oameni care își doresc cu adevărat ca localitatea noastră să meargă mai departe și să se dezvolte”, a transmis Nilă Ciprian, primarul PNL al comunei Ciocănești.

„Cornățelu merită să fie parte a ECHIPEI care a susținut proiectele noastre și ne-a ajutat când am avut nevoie. De astăzi, m-am alăturat ECHIPEI PSD Dâmbovița! Sunt sigur că munca noastră va fi apreciată la adevărata ei valoare și că de acum înainte Cornățelu va beneficia de sprijinul care i se cuvine”, a declarat Florin Nelu Ivan, primarul PNL al comunei Cornățelu.

,,Din dorința de a fi transparent, vreau să vă informez că am decis să candidez pentru funcția de primar din partea Partidului Social Democrat în acest an. Am învățat în acești ani de politică că nu există un primar puternic fără o echipă puternică”, a transmis Daniel Neamțu, primarul USR al comunei Brănești.