14.05.2024 00:14

Conferință pe teme juridice la Tribunalul Dâmbovița

Conferință pe teme juridice la Tribunalul Dâmbovița
Galerie foto

Tribunalul Dâmbovița, în colaborare cu Asociația pentru Studiul Relațiilor Profesionale de Muncă, Asociația Magistraților din România - Filiala Dâmbovița și Centrul de Cercetare în Științe Juridice și Administrative din cadrul Facultății de Drept și Științe Administrative, a organizat vineri, 10 mai 2024, Conferința cu tema „Aspecte teoretice și practice privind modificări legislative din anul 2023”.

Conferința, aflată la cea de-a unsprezecea ediție, s-a desfășurat în Amfiteatrul Institutului de Cercetări al Universității Valahia, situat în Târgoviște, Aleea Sinaia, nr. 13, județul Dâmbovița și a avut ca scop reunirea profesioniștilor dreptului, teoreticieni și practicieni, pentru clarificarea unor aspecte doctrinare și jurisprudențiale.

„Evenimentul face parte din programul de formare continuă descentralizată a judecătorilor și își propune să contribuie la conturarea unui punct comun între jurisprudență și doctrină, acolo unde sunt probleme controversate generate de legislația în continuă schimbare. La lucrările conferinței au participat magistrați din raza Curților de Apel Ploiești, București și Bacău.

De asemenea, la conferință a participat și domnul judecător Narcis Erculescu, membru în cadrul Consiliului Superior al Magistraturii și doamna Roxana Ioana Petcu,  inspector-șef al Inspecției Judiciare”, a declarat purtător de cuvânt al Tribunalului Dâmbovița, Judecător Georgiana Muraru.

 

 

RODICA VASILIU