17.05.2024 00:15

„La Găești, din păcate, salubritatea este o afacere de familie și toți cunoaștem acest lucru”

„La Găești, din păcate, salubritatea este o afacere de familie și toți cunoaștem acest lucru”
Galerie foto

La conferința de presă de ieri de la PSD Dâmbovița, Alexandru Iorga, candidatul PSD  la funcția de primar al orașului Găești a adus acuzații extrem de grave la adresa actualei administrații locale de la Găești, pe care o consideră vinovată de starea deplorabilă în care se află orașul. Alexandru Iorga susține că orașul său natal, pe lângă faptul că este supraaglomerat, este poluat și foarte murdar. Despre parcul central al orașului, Alexandru Iorga spune că acesta pare frumos doar la fațadă, pentru că în spatele lui există zeci de tone de deșeuri depozitate acolo cu acordul primarului, prin serviciul de resort.

De asemenea candidatul PSD la Primăria Găești, Alexandru Iorga le transmite găeștenilor că orașul are nevoie de un suflu nou, de o echipă administrativă care să pună lucrurile la punct mai ales în ceea ce privește scoaterea traficului greu din localitate, pentru că orașul a devenit raiul camioanelor, oamenii trecând pe un plan secund. Alexandru Iorga are soluții la toate problemele care există astăzi în orașul Găești, dar are nevoie de susținerea găeștenilor pentru a le putea pune în practică, după data de 9 iunie 2024.

„La Găești, din păcate, astăzi, pentru găeșteni, salubritatea este o afacere de familie și toți cunoaștem acest lucru. Cu contracte cu dedicație, cu bani grei, cu bani foarte mulți. Iar acest lucru afectează profund calitatea vieții fiecărui cetățean. Trăim într-un oraș supraaglomerat, poluat și foarte murdar. Mizerie este peste tot, începând din parc, începând cu subsolurile blocurilor care astăzi au devenit o problemă de sănătate publică, dar și în instituții aflate în subordinea primăriei. Trăim într-un oraș cu un miros greu de suportat, cu noxe și cu poluare foarte mare. Soluțiile noastre sunt variate în acest domeniu și au în vedere în primul rând, igienizarea tuturor subsolurilor blocurilor. Au de asemenea în vedere curățenia, dar și extinderea parcului central care aparent pare frumos pentru că în față avem plantate flori, dar în spatele lui, adică în cadrul aceluiași parc, acolo există tone, zeci de tone de deșeuri, de mizerie, care au fost depozitate nu de oameni, ci de actualul primar prin serviciul de salubritate din cadrul Primăriei.  Nu pot să nu apreciez aici și sprijinul președintelui Consiliului Județean, domnul Corneliu Ștefan, dar și al întregii echipe PSD Dâmbovița, oameni care au fost alături de mine și mă susțin în toate demersurile pe care le fac. În același timp vreau să mulțumesc încă o dată găeștenilor care au venit alături de mine și fac parte din echipa mea, dar și altor oameni care au venit cu idei chiar dacă nu sunt din această echipă a noastră, dar au venit cu idei bune și soluții pentru rezolvarea problemelor, soluții care se regăsesc în platforma mea electorală și nu în ultimul rând, vreau să mulțumesc tuturor candidaților la alegerile din 9 iunie. Vă mulțumesc și dumneavoastră, tuturor. Dumnezeu să ne ajute!”, a declarat candidatul PSD la funcția de primar al orașului Găești, Alexandru Iorga la conferința de presă de la PSD Dâmbovița.

 

 

Material realizat la comanda PSD Dâmbovița. CMF: 21240002

 


 

 

 

Violeta Stanciu