Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro23.02.2024 00:09

Editorial sportiv: Lovitura de la colț!


A A

Winter Summit, un eveniment de gală

Winter Summit, un eveniment de gală

Winter Summit, primul seminar de iarnă din istoria fotbalului dâmbovițean, a reunit aproximat 400 de persoane implicate în fenomen, nominalizând aici jucători, antrenori, delegați, președinti, arbitri și observatori locali. Lectori au fost nume importante din arbitrajul românesc, precum Sebastian Colțescu, arbitrul cu cele mai multe jocuri oficiate în Liga 1, și Iuliana Demetrescu, ecuson FIFA.

Li s-a alăturat Adrian Comănescu, membru al CCA, președintele AJF Vâlcea. Aceștia au livrat informații valoroase, de o manieră profesionistă, care au fost asimilate, în mod sigur, de participanți. Un eveniment de top, care a reunit familia fotbalului dâmbovițean într-un cadru elitist, în superba sală de la Cinema Independența Târgoviște, excelent receptat la toate nivelurile.

Încă o dovadă că Asociația Județeană de Fotbal Dâmbovița ține pasul cu modul alert în care evoluează fotbalul la nivel național și mondial. În plus, fiecare membru afiliat a primit kit-uri complete pentru asigurarea asistenței medicale la meciuri, în valoare de peste 50.000 lei, prin finanțate comună FRF & AJF Dâmbovița.

Absolvenții ultimei promoții de arbitri au avut parte de un moment cu totul special, carnetele și ecusoanele fiind înmânate de Sebastian Colțescu și de președintele asociației, Ciprian Prisăcaru. Feedback-ul a fost unul excelent, ținând cont de dimensiunea evenimentul și de nivelul ridicat de competență al lectorilor.

 

 

Costin MihaiComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Chindia, o nouă dezamăgire
Bate vântul păpădia, ca Pandurii pe Chindia
Flacăra, prima victorie din 2024
Primul eșec din play-out
CSM Târgoviște a ratat calificarea în finală
Chindia, pe podium la fotbal feminin
Echipament nou pentru arbitrii dâmbovițeni
Marian Mihai a câștigat Cupa României la Judo
Juniorii dâmbovițeni, selecționați pentru faza superioară
Atât de aproape de o nouă finală...


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Actorii instituționali ai politicii de energie

Comisia Europeană, brațul executiv al UE, propune politicile energetice la nivelul blocului comunitar, responsabil pentru program, planurile strategice, de management și raportare fiind comisarul pentru energie Kadri Simson. Aceasta este un politician estonian, aparținând Partidului Popular European. Direcția Generală Energie (DG ENER), din cadrul Comisiei, condusă de directorul general Ditte Juul Jørgensen, dezvoltă politica... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale