Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



21.07.2023 00:12

VOX POPULI


A A

Târgoviștenii, tot mai nemulțumiți de lipsa locurilor de parcare

Târgoviștenii, tot mai nemulțumiți de lipsa locurilor de parcare

Lipsa locurilor de parcare în timpul săptămânii  rămâne o problemă veche pentru șoferii târgovișteni, care sunt din ce în ce mai nemulțumiți de faptul că nu le este deloc ușor să găsească un loc în care să-și lase mașina. Unii dintre ei se plâng că nici polițiștii locali nu-i înțeleg și îi amendează când lasă mașinile în zonele interzise, chiar dacă, spun aceștia, nu pun în pericol desfășurarea traficului rutier.

Reporterii cotidianului nostru au vorbit cu câțiva șoferi care se confruntă frecvent cu lipsa locurilor de parcare, aceștia afirmând că problemă se accentuează de la an la an.

*Nu este posibil să nu mai găsești un loc de parcare în timpul zilei. Înainte o lăsam în parcarea acelui supermarket din spatele blocurilor H, dar ia mergeți și dumneavoastră să vă uitați că abia mai găsiți un loc liber până la ora 3-4 după-amiaza.

*Acum, efectiv ne învârtim prin centru și 10-15 minute să găsim un loc unde să ne putem lăsa mașinile.

*Poliția locală este cu ochii pe noi, ne fotografiază mașinile, ne amendează că le lăsăm pe interzis. Înțeleg să faci asta când ai atâtea variante de parcare sau când pui în pericol desfășurarea traficului, nu când nu încurci pe nimeni și când efectiv nu ai unde să lași mașina.

*Să nu mai exagerăm. Lipsa locurilor de parcare a devenit o problemă națională, nu doar la Târgoviște, dar da, este din ce în ce mai greu să găsim un loc de parcare la orele de vârf. Sper să se remedieze problema în curând.

*Este deranjant când ai treabă în centrul orașului și trebuie să lași mașina undeva pe la Piața 1 mai sau în apropiere. Nu e mereu vreme bună de mers pe jos. Acum de exemplu este extrem de cald. Ce o să facem? O să fim nevoiți până la urmă să nu mai scoatem mașinile din parcare și cu asta basta.

*E foarte greu să mai găsești loc de parcare. Era greu și înainte, dar te mai descurcai cumva. Ok, arată mai bine acum fără mașinile acelea parcate pe margine, dar să găsești un loc de parcare este chiar o provocare în unele zile.

 

Conducerea Consiliului Județean și a Primăriei Târgoviște au anunțat că vor demara împreună un proiect pentru construirea unei parcări noi în zona centrală a municipiului.

 

 

Ștefan Khalil



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Opinii din Dâmbovița despre creșterea inflației în România
Dâmbovițenii susțin decizia de a menține supermarketurile deschise și în weekend
Carnea de miel, un lux pentru mulți români în acest an de Paște
Cum fac față dâmbovițenii noilor scumpiri
Comasarea alegerilor locale și europarlamentare
Dâmbovițenii, îngrijorați de facturile mari de la utilități
România în Spațiul Schengen
Protestele angajaților din sistemul public, în vizorul opiniei publice
Factura la gaze în iarnă, cu prețuri plafonate
Restricțiile la plățile cash, luate la „bani mărunți”


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Oportunitate sau blocaj pentru aderarea Moldovei la UE?

Într-o Europă marcată de schimbări semnificative și redefiniri ale priorităților sale strategice, conceptul de autonomie strategică europeană devine tot mai accentuat în peisajul politic și economic al continentului. Republica Moldova, aflată la granița de est a Uniunii Europene, a pornit timid, dar cu determinare, pe calea integrării europene, fiind afectată de dinamica schimbărilor regionale și globale.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale