Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro17.04.2024 00:15

Chiar dacă deocamdată mașinile merg bine, se anunță probleme majore pe termen lung


A A

Situație sumbră la parcul auto al Ambulanței

Situație sumbră la parcul auto al Ambulanței

Managerul Serviciului Județean de Ambulanțe (SAJ) Dâmbovița, Mihail Gheorghe, a abordat recent situația parcului auto al unității spitalicești. Potrivit informațiilor oferite de acesta, SAJ Dâmbovița dispune în prezent de 65 de autoturisme de urgență, împărțite în diferite categorii.

Astfel, flota SAJ cuprinde cinci C-uri, echipate pentru transportul medicilor, 40 de B-uri, destinate asistenței medicale oferite de asistenți și ambulanțieri, și 18 A-uri, folosite strict pentru transport fără necesitatea îngrijirii medicale în timpul transportului. Managerul a transmis că sunt   și trei - patru mașini cu peste un milion de kilometri parcurși, inclusiv un lot de Mercedesuri care se apropie sau au deja depășit acest prag.

Mihail Gheorghe a punctat că, deși unele dintre mașini sunt vechi, acestea sunt într-o stare bună, fapt apreciat de comisia de acreditare. Cu toate acestea, a avertizat că în aproximativ doi ani pot apărea probleme majore legate de parcul auto dacă nu se vor face investiții rapide.

„Putem spune că stăm binișor în ceea ce privește parcul auto. Recent am făcut acreditarea pentru acest an și pentru mașini. Avem și vreo trei sau patru mașini cu peste un milion de kilometri parcurși. Vorbim și despre mașini vechi. Avem un lot de Mercedesuri care toate se apropie de un milion de kilometri, iar unele deja au depășit. În momentul în care ajungi la cifra de  999.999 trebuie să te duci la un service și să-ți dea kilometrajul peste un milion, că nu trece automat. Totuși, chiar și cele mai vechi dintre mașini arată bine. Comisia de acreditare a fost încântată să vadă ce avem. În doi ani vor fi probleme mari cu parcul auto de la SAJ Dâmbovița dacă nu se schimbă ceva rapid”, a declarat managerul SAJ Dâmbovița, Mihail Gheorghe.

Situația parcului auto al SAJ Dâmbovița rămâne astfel în atenția publică, fiind necesare măsuri urgente pentru asigurarea unei intervenții medicale eficiente și în condiții optime.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Culturi agricole distruse de grindină
353 de locuri de muncă la AJOFM Dâmbovița
DSVSA Dâmbovița, în „focul” luptei cu toxiinfecțiile alimentare
Omagiu adus eroilor neamului
Polițiștii, în dialog cu copiii
Campania „Donează sânge, salvează o viață!”
ISU Dâmbovița, victorie la Competiția națională de descarcerare și prim ajutor
Poliția, pe urmele unei escrocherii cu fonduri europene
Schimbări pentru Complexul de Vânătoare de la Bolovani
Daruri Centrului pentru Copii cu Autism și Sindrom Down „Sf. Maria”


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Coaliția și-a adjudecat un succes „à la Pirus” (I)

De bună seamă că nu trebuia ca cineva să se îndoiască vreo clipă în privința victoriei Coaliției social-liberale. De bine, de rău, a asigurat o stabilitate economică și a vieții sociale, chiar dacă, nu o dată, a mai dat-o și-n bară, stârnind nemulțumiri în societatea românească. Dar, hai s-o spunem pe-aia dreaptă: românii, prin natura lor, sunt veșnic nemulțumiți.

Poate că e bine, poate că e... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale