Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro07.06.2024 00:15


A A

Sălile de jocuri de noroc, în vizorul ITM Dâmbovița

Sălile de jocuri de noroc, în vizorul ITM Dâmbovița

Inspecția Muncii, prin inspectoratele teritoriale de muncă a derulat, în perioada 29.05 – 1.06.2024, Campania națională pentru verificarea modului în care sunt respectate prevederile legale privind încheierea și executarea contractelor individuale de muncă de către angajatorii din domeniul „Activități de jocuri de noroc și pariuri”.

La nivel local, Inspectoratul Teritorial de Muncă a controlat șapte agenți economici cu sediul social în județul Dâmbovița, care derulează astfel de activități. Cu acest prilej, inspectorii compartimentului „Relații de muncă” au aplicat două sancțiuni contravenționale, în valoare de 40 000 lei, pentru primirea la muncă a două persoane, fără încheierea unui contract individual de muncă și au dispus patru măsuri pentru remedierea neconformităților.

„Facem precizarea că, în alte 25 de locații «săli de jocuri de noroc și pariuri», verificate de către inspectorii de muncă din cadrul ITM Dâmbovița, au fost identificați 17 angajatori cu sediul social în alte județe. În aceste situații au fost luate fișe de identificare din toate locațiile, verificându-se totodată existența contractelor de muncă la locurile de muncă  și modul de evidențiere a timpului de lucru. Ulterior, fișele de identificare și notele de constatare au fost transmise către inspectoratele de muncă unde acești angajatori îsi au sediul social, în vederea finalizării controalelor. Alte 24 de locații au fost găsite închise”, a transmis Marius Lixandru, Inspector Șef ITM Dâmbovița.

 

 

V.A.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

La Potlogi se va putea circula pe centura ocolitoare
Eforturi pentru aducerea gazelor naturale în comuna Raciu
Iluminatul public, în plin proces de eficientizare
Retragerile totale sau parțiale de fonduri, un fenomen alarmant
195 locuri de muncă vacante în Spațiul Economic European
Modernizarea Școlii Gimnaziale de la Românești, pe ultima sută de metri
Dezvoltarea fondurilor de vânătoare atrage interesul vânătorilor profesioniști
Apa potabilă, în pericol din cauza secetei
Exporturile și importurile, în picaj
Schimbările climatice afectează vegetația în Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Crin Antonescu de ce nu?

Poate pe unii o să-i surprindă faptul că aduc vorba despre Crin Antonescu. Și poate n-aș fi făcut-o dacă în ultima vreme n-ar fi apărut de câteva ori pe la unele televiziuni, cu vorbele la el. Așa cum îl știam, rostindu-le cu vădită înțelepciune și șarm. Pentru că, orice s-ar spune pe seama lui Crin Antonescu, faptul că n-ar fi empatic nu se poate spune.

Și chiar... [citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale