Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro03.04.2024 00:20

EditorialEditorial * Jurnal de război


A A

România, țintă de „linia întâi” pentru țarul Putin (I)

România, țintă de „linia întâi” pentru țarul Putin (I)

Țarul kaghebist Putin a anunțat că Rusia trece la economia de război. Ursula von der Leyen, această un fel de prim-ministru al UE, a dat și ea de veste că Uniunea va fi pusă pe picior de economie de război și că toate statele membre este musai să fie producătoare de armamente.

Este clar că va urma, și nu peste multă vreme, ce e mai rău, Ucraina gâfâie din greu și dacă criminalul de război, țarul Putin, o va înfrânge, NATO/UE va fi, nu mai încape nicio îndoială, următoarea țintă/victimă a rachetelor Kinjal și Satan și a trupelor Armatei Roșii – că asta a fost și este – aruncate în luptă/îmbărbătate… patriotic cu valuri de votcă într-un alt „mare război de apărare a patriei” („Velikaia Otecestvennaia voina”).

Mistificarea adevărului, care sare în ochi până și în cei ai ălora de pe Marte, dacă vor fi fiind pe acolo este în natura firească a politrucilor de după zidurile „vechiului Kremlin”. Țarul Putin, mințindu-se pe el însuși, vede naziști de la Kiev până la Paris, Londra și Washington, și din pricina asta nu mai are somn.

Insomnia fiind și neliniștit de moarte de tragedia de la mall-ul din Moscova – asumată de ISIS, dar el confundă „statul acesta islamic” cu Ucraina -, tragedie pe care, sincer, o deplângem și nu vom fi niciodată de acord cu asemenea bestialități împotriva umanității, și-a pierdut cu totul uzul rațiunii și și-a asmuțit haitele de rachete și drone peste Kiev. Și, cu atât mai mult, ca român, mi-e teamă de partea aceea a neamului românesc din așa-zisa Republică Moldova.

 

 

George CoandăComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Proiectul european - atacat la „baionetă”
Bază sportivă modernă finalizată la Clubul Sportiv Școlar
Educația europeană - prioritate strategică a noii Comisii Europene?
Pieri-vor românii? (II)
Pieri-vor românii? (I)
Pe cine trimitem la Strasbourg?
Euro-orașul 2040
Dezbaterea de la Maastricht
Comisar european pentru apărare
Militarii români sunt trimiși iar pe aiurea-n lume…


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale