Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro04.12.2023 00:13

Administrația publică locală, axată pe procesul de dezvoltare al comunei


A A

Proiecte de investiții majore la Raciu

Proiecte de investiții majore la Raciu

*Primarul Vasile Grădinaru a subliniat hotărârea autorităților locale de a aduce îmbunătățiri semnificative în zonă

 

Administrația publică locală din Raciu continuă să facă progrese în dezvoltare, având în desfășurare o serie de proiecte menite să transforme în mod substanțial comunitatea și să îmbunătățească viața locuitorilor săi. Primarul Vasile Grădinaru a subliniat hotărârea autorităților locale de a aduce îmbunătățiri semnificative în zonă.

Unul dintre proiectele majore în desfășurare este extinderea rețelei de canalizare. Această inițiativă are un impact direct asupra calității vieții locuitorilor și a mediului înconjurător. Eforturile depuse pentru a asigura o infrastructură adecvată reflectă dorința administrației de a aduce beneficii pe termen lung pentru comunitate. De asemenea, sunt în plină desfășurare lucrările pentru amenajarea unui teren de fotbal în satul Raciu.

Proiectul este finanțat prin Programul Județean de Dezvoltare Locală (PJDL) și va contribui la promovarea activităților sportive în zonă, oferind locuitorilor un spațiu dedicat pentru a-și dezvolta abilitățile și pentru a se bucura de activități recreative. În cadrul planurilor de dezvoltare, reabilitarea și modernizarea Școlii Gimnaziale Raciu ocupă un loc central.

„Noi înțelegem importanța educației și vizăm crearea unui mediu de învățare mai bun și mai adaptat nevoilor elevilor. Proiectul include extinderea școlii și reabilitarea spațiilor existente, cu scopul de a asigura un cadru educațional de calitate pentru generațiile actuale și viitoare”, a transmis primarul Vasile Grădinaru.

Una dintre cele mai semnificative investiții planificate este construirea unui nou sediu pentru primărie. Această inițiativă nu doar că va furniza un spațiu modern și eficient pentru funcționarea administrației locale, dar va reprezenta și un punct de referință în dezvoltarea comunei Raciu.

Primarul comunei Raciu, Vasile Grădinaru, a declarat: „După cum știți, în acest an am lucrările pentru amenajarea terenului de fotbal din satul Raciu. Valoarea totală a investiției este de 1.205.870,23 lei cu TVA. Finanțarea obiectivului este asigurată de UAT Comuna Raciu în asociere cu Consiliul Județean Dâmbovița prin Programul Județean de Dezvoltare Locală Dâmbovița. De asemenea, pe POR, avem depus un proiect pentru reabilitare, modernizare și extindere Școala Gimnazială Raciu. Este o achiziție destul de amplă, vom avea undeva la 12 săli de clasă. Totul depinde de finanțări, când vor fi aprobate. Nu în ultimul rând, ne dorim un nou sediu pentru primărie”, a subliniat primarul comunei Raciu, Vasile Grădinaru.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Două investiții de amploare la Runcu
Scădere alarmantă a efectivelor de porci în județul Dâmbovița
Reabilitarea infrastructurii rutiere la Runcu
"Investițiile private, esențiale pentru dezvoltarea durabilă a localității!"
ITM Dâmbovița vine în sprijinul studenților străini aflați în căutarea unui loc de muncă
Exporturile și importurile, în picaj în 2023, față de 2022
Ambasadorul Turciei, vizită la Camera de Comerț Dâmbovița
Sprijinul de la Guvern pentru fermieri
Se lucrează la finalizarea celui mai mare dig de sprijin
Saloanele de frumusețe, în colimatorul Inspecției Muncii


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Blestemul aurului românilor (II)

GEORGE COANDĂ


Ofuscat, dinozaurul Soros și-a întins păienjenișul de intrigi până la Palatul Cotroceni, și, astfel, a apărut decizia altui premier, cu nume de rețetă de ceapă Julien. Un alt înalt trădător de țară, care a inclus situl Roșia Montană în Patrimoniul mondial în pericol UNESCO, și de la idee la faptă includerea s-a făcut cu… celeritate. Iar „Gabriel... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale