Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro10.11.2023 00:16

La Runcu,


A A

Noi investiții în pregătirea administrației publice locale

Noi investiții în pregătirea administrației publice locale

*Primarul a subliniat importanța dezvoltării turismului în zonă, menționând că vor fi asfaltați trei kilometri de drum în zona pensiunilor construite prin Anghel Saligny

 

Autoritățile locale urmăresc construirea unui pod peste Râul Ialomicioara și un Cămin Cultural în satul Bădeni, în cadrul Programului Național de Investiții „Anghel Saligny”. Comuna Runcu se pregătește să facă pași importanți în dezvoltarea sa, având planuri ambițioase pentru infrastructura rutieră și culturală. Conducerea Primăriei, sub îndrumarea edilului șef Gheorghe Brebeanu, a anunțat că unul dintre obiectivele cheie este construirea unui pod peste Râul Ialomicioara, proiect inclus în Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”.

Primarul a subliniat importanța dezvoltării turismului în zonă, menționând că vor fi asfaltați trei kilometri de drum în zona pensiunilor construite prin Anghel Saligny. De asemenea, se propune construirea unui Cămin Cultural în satul Bădeni, în efortul de a sprijini viața culturală locală și comunitatea.

Cu toate acestea, realizarea proiectelor depinde în mare măsură de obținerea finanțării necesare. Primarul Gheorghe Brebeanu a recunoscut că fondurile de la bugetul local sunt insuficiente și că comuna are nevoie de fonduri atrase pentru a demara aceste investiții.

„Avem investiții importante pe care vrem să realizăm în viitorul apropiat, dar să vedem și cât ne va permite bugetul. Sunt proiecte importante pe care vrem să le finalizăm”, a declarat primarul. Locuitorii și turiștii din comuna Runcu așteaptă cu interes evoluția acestor planuri, sperând că investițiile vor aduce beneficii semnificative pentru dezvoltarea localității.

 


Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Fostul primar Constantin Maricescu și-a anunțat candidatura din partea PNL
Aducerea gazelor naturale, prioritate pentru administrația locală
Peste 300 de terenuri, date în folosință gratuită pentru construire de case
Varianta de traseu a Centurii Orașului Găești
Drum pe 4 benzi între A1 și DN7
Uzina Automecanica Moreni merge în momentul de față „cu frâna trasă”
Prefectul Județului Dâmbovița, Claudia Gilia, la doi ani de mandat
„Vor fi mai multe mașini de Poliție decât polițiști”
Protest AUR Dâmbovița în fața sediului PSD Dâmbovița
Victorie sindicală pentru salariații Erdemir Târgoviște


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Blestemul aurului românilor (II)

GEORGE COANDĂ


Ofuscat, dinozaurul Soros și-a întins păienjenișul de intrigi până la Palatul Cotroceni, și, astfel, a apărut decizia altui premier, cu nume de rețetă de ceapă Julien. Un alt înalt trădător de țară, care a inclus situl Roșia Montană în Patrimoniul mondial în pericol UNESCO, și de la idee la faptă includerea s-a făcut cu… celeritate. Iar „Gabriel... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale