Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro15.04.2024 00:15

În județul Dâmbovița,


A A

Investițiile în comuna Raciu prind contur

Investițiile în comuna Raciu prind contur

*Investițiile în infrastructură constituie unul dintre principalele obiective ale autorităților locale pentru a promova dezvoltarea durabilă și îmbunătățirea calității vieții locuitorilor

 

Potrivit primarului Vasile Grădinaru, comuna Raciu din județul Dâmbovița se bucură de progrese importante în ceea ce privește modernizarea infrastructurii, odată cu demararea lucrărilor premergătoare aplicării stratului de asfalt pe DJ 702B, în sectorul Pod Șuța Seacă-Dragomir Radu, pe o lungime de 1360 de metri liniari. Se lucrează la ridicarea și repoziționarea capacelor de canalizare pentru a asigura un traseu sigur și eficient pentru circulație. În paralel, lucrările de modernizare continuă pe strada Vintilești, în cadrul proiectului amplu de „Modernizare drumuri locale în comuna Raciu, județul Dâmbovița”.

Această inițiativă are drept scop îmbunătățirea accesului și a condițiilor de trafic în zonă, contribuind la creșterea calității vieții locuitorilor. În plus, au demarat lucrările de execuție pentru Reglementare Coexistență între instalațiile electrice ale DEER S.A.-Sucursala Târgoviște și obiectivul „Amenajare teren de fotbal amplasat în comuna Raciu, sat Raciu”.

Aceste eforturi vor asigura un mediu sigur și funcțional pentru activitățile sportive și recreative din zonă.  Astfel, investițiile în infrastructură constituie  unul dintre principalele obiective ale autorităților locale pentru a promova dezvoltarea durabilă și îmbunătățirea calității vieții locuitorilor.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Peste 1300 de persoane și-au găsit un loc de muncă
Progres major în recalcularea dosarelor de pensii pentru persoanele vârstnice din Dâmbovița
Investiții majore în infrastructura comunei Raciu pentru anul 2024
Pregătiri de Ziua Copilului
Săptămână de foc pentru pompierii dâmbovițeni
329 de persoane au fost selectate în vederea angajării
Competiția Națională de Business Plan, etapa din 2024, găzduită la Târgoviște
Un nou traseu de transport public în Târgoviște
Peste 92.000 de salariați în luna februarie 2024
Scădere ușoară a numărului de pensionari în Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Spitzenkandidat. Episodul 2. Dezbaterea de la Bruxelles.Spitzenkandidat. Episodul 2. Dezbaterea de la Bruxelles.

Marți, 21 mai 2024, s-a derulat a doua dezbatere dintre posibilii presedinți ai viitoarei Comisii Europene. Evenimentul a fost organizat de think tank-ul Brugel și prestigioasa publicație Financial Times. Tema principală a fost legată de dezvoltarea economică a UE. A fost a doua dezbatere de acest gen din acest sezon, după cea de la Maastricht.

La întrevederea de 75 de minute, începând cu ora 17.00 CET, au... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale