Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro18.06.2024 00:14

La Direcția Silvică Dâmbovița,


A A

Investiții strategice în accesibilizarea Fondului Forestier

Investiții strategice în accesibilizarea Fondului Forestier

Investițiile în accesibilizarea fondului forestier sunt esențiale pentru activitatea Direcției Silvice Dâmbovița, aflate constant sub atenția conducerii instituției. Directorul Petre Marin a subliniat recent importanța unei accesibilizări eficiente a fondului forestier pentru buna desfășurare a activităților silvicultorilor din județ.

„Avem activități de dezvoltare și realizăm investiții necesare, deoarece nicio instituție nu poate funcționa fără anumite investiții. La Direcția Silvică Dâmbovița, utilizăm fonduri proprii pentru investiții în accesibilizarea fondului forestier. Acestea includ dotări cu utilaje pentru formațiile de exploatare, reparații și construcții de drumuri forestiere noi pentru a asigura accesul în fondul forestier. Fără aceste investiții, nu am putea desfășura corect activitatea și nu am putea valorifica toate resursele disponibile ale direcției. Este esențial să ne folosim toate resursele în mod eficient”, a declarat directorul Direcției Silvice Dâmbovița, ing. Petre Marin.

Directorul Petre Marin a explicat că investițiile se concentrează pe achiziționarea de echipamente moderne și pe dezvoltarea infrastructurii rutiere forestiere. „Investim în dotări pentru formațiile de exploatare și în construcția și reparația drumurilor forestiere. Aceste investiții sunt vitale pentru accesibilizarea fondului forestier, care, la rândul său, este crucială pentru eficiența activităților noastre. Dacă nu avem acces la fondul forestier, activitatea noastră este grav afectată”, a mai transmis directorul Direcției Silvice.

Accesibilizarea fondului forestier permite Direcției Silvice Dâmbovița să-și desfășoare activitatea în mod optim, să gestioneze și să valorifice resursele forestiere în mod sustenabil. Acest lucru nu doar că sprijină dezvoltarea economică a zonei, dar contribuie și la conservarea și protejarea mediului înconjurător.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

La Potlogi se va putea circula pe centura ocolitoare
Eforturi pentru aducerea gazelor naturale în comuna Raciu
Iluminatul public, în plin proces de eficientizare
Retragerile totale sau parțiale de fonduri, un fenomen alarmant
195 locuri de muncă vacante în Spațiul Economic European
Modernizarea Școlii Gimnaziale de la Românești, pe ultima sută de metri
Dezvoltarea fondurilor de vânătoare atrage interesul vânătorilor profesioniști
Apa potabilă, în pericol din cauza secetei
Exporturile și importurile, în picaj
Schimbările climatice afectează vegetația în Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Crin Antonescu de ce nu?

Poate pe unii o să-i surprindă faptul că aduc vorba despre Crin Antonescu. Și poate n-aș fi făcut-o dacă în ultima vreme n-ar fi apărut de câteva ori pe la unele televiziuni, cu vorbele la el. Așa cum îl știam, rostindu-le cu vădită înțelepciune și șarm. Pentru că, orice s-ar spune pe seama lui Crin Antonescu, faptul că n-ar fi empatic nu se poate spune.

Și chiar... [citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale