Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro19.06.2024 00:19

Noua etapă a proiectului de modernizare a stațiilor de autobuz a început


A A

Investiții masive pentru transportul public la Târgoviște

Investiții masive pentru transportul public la Târgoviște

*Primele zone abordate în cadrul acestei etape includ Piața Vlad Țepeș, bulevardul I.C. Brătianu (în zonele Minion și Catedrală), precum și bulevardul Unirii

 

Primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, a anunțat lansarea celei de-a doua etape a proiectului de montare a stațiilor noi de autobuz. Acest proiect vizează modernizarea și înlocuirea stațiilor vechi cu unele noi și moderne, pentru a îmbunătăți infrastructura de transport public a orașului.

Primele zone abordate în cadrul acestei etape includ Piața Vlad Țepeș, bulevardul I.C. Brătianu (în zonele Minion și Catedrală), precum și bulevardul Unirii. Primarul a subliniat importanța acestui proiect pentru locuitorii orașului: „Am început montarea noilor stații de autobuze, astfel încât, pe tot cuprinsul municipiului Târgoviște, să avem stații noi și moderne”, a declarat Daniel Cristian Stan.

Această inițiativă face parte dintr-un plan mai amplu de modernizare a transportului public din Târgoviște, care urmărește să ofere condiții mai bune și mai confortabile pentru cetățeni, promovând totodată utilizarea mijloacelor de transport ecologice.

Proiectul se desfășoară conform graficului, iar autoritățile locale sunt încrezătoare că finalizarea acestuia va contribui la îmbunătățirea calității vieții în municipiu.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Lucrări avansate la reabilitarea Grădiniței „Prichindel”
Proiect antidrog "Eu și copilul meu"
Proiecte majore la Târgoviște pentru infrastructura rutieră și educație
"La Piovra" valahă (II)
"Avem nevoie de o legislație mai permisivă, avem foarte multe controale"
Sala de Sport a Universității "Valahia", aproape finalizată
Sprijin pentru Secția Psihiatrie Cronici - Gura Ocniței
Finanțarea domeniului schiabil "Cocora", în vizorul Comisiei Europene
"La Piovra" valahă
"La Automecanica, lucrurile nu stau deloc bine"


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

"La Piovra" valahă (II)

George Coandă


Cât despre procuroarea-șefă, circulă prin presă zvonul că nici „zeița dreptății” nu ar fi străină de afaceri dubioase ale eșuatului James Bond valah. Na, poftim, și e ditamai procurorul-șef al UE. Dar parcă mai știm noi câte ceva despre malversațiunile - hai să le spunem mai pe șleau: nasoalele - care, urzite laolaltă cu dom’... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale