Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro02.04.2024 00:15

IȘJ Dâmbovița sprijină, prin Programul Erasmus,


A A

Dezvoltarea profesională a cadrelor didactice din mediul rural

Dezvoltarea profesională a cadrelor didactice din mediul rural

Într-un efort susținut de a promova schimbul de experiență și de a sprijini dezvoltarea profesională a cadrelor didactice din mediul rural, Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) Dâmbovița a implementat cu succes programul Erasmus, potrivit declarațiilor purtătorului său de cuvânt, Valentin Stancu.

IȘJ Dâmbovița a obținut acreditare Erasmus începând cu anul 2021 și va continua să beneficieze de această oportunitate până la finalul programului în 2027. Anual, instituția depune cereri de finanțare care vizează școlile cu cele mai reduse șanse de a beneficia de program sau care se confruntă cu dificultăți în implementare.

Valentin Stancu a explicat că programul vizează în special școlile care nu au beneficiat anterior de astfel de inițiative sau care se confruntă cu lipsa de personal specializat. În acest sens, IȘJ Dâmbovița organizează cursuri susținute de experți europeni pentru directorii și profesorii din județ.

În prezent, derulăm două astfel de cursuri, la care participă directori și profesori din mediul rural. Aceste cursuri îi ajută să se perfecționeze profesional și să aducă beneficii semnificative unităților de învățământ la care activează", a declarat Valentin Stancu.

Programul Erasmus oferă posibilitatea ca directorii și profesorii din Dâmbovița să participe la cursuri și training-uri în străinătate, ceea ce va ajuta  la îmbunătățirea calității educației în Dâmbovița.

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Ajutoare de urgență în valoare de 180.500 lei pentru 52 de familii
Semnale de recesiune
Depistat în trafic cu o viteză de 153 km/h, pe un sector de drum unde limita de viteză este de 50 km/h
Populația județului Dâmbovița, în declin
Dosar penal pentru șofer-pericol
Criză de medici la SAJ Dâmbovița
Scandalagii cercetați de polițiști
Avocatul Poporului, la Târgoviște
Înființarea substației de ambulanță la Dărmănești
Polițiștii, razii „în rafală”


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Spitzenkandidat. Episodul 2. Dezbaterea de la Bruxelles.Spitzenkandidat. Episodul 2. Dezbaterea de la Bruxelles.

Marți, 21 mai 2024, s-a derulat a doua dezbatere dintre posibilii presedinți ai viitoarei Comisii Europene. Evenimentul a fost organizat de think tank-ul Brugel și prestigioasa publicație Financial Times. Tema principală a fost legată de dezvoltarea economică a UE. A fost a doua dezbatere de acest gen din acest sezon, după cea de la Maastricht.

La întrevederea de 75 de minute, începând cu ora 17.00 CET, au... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale