Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro19.06.2024 00:13

La Potlogi,


A A

Culturi agricole distruse de grindină

Culturi agricole distruse de grindină
Viorel Drăghici, primarul comunei Potlogi

* Primăria Potlogi cere agricultorilor păgubiți să depună, în regim de urgență, solicitările privind culturile afectate, în vederea constatării și evaluării pagubelor

 

Grindina căzută recent a decimat o bună parte din culturile de la Potlogi! Ca urmare a situațiilor nefavorabile generate de fenomenele meteorologice periculoase care au avut ca efect distrugerea culturilor agricole, Primăria Potlogi cere agricultorilor păgubiți să depună, în regim de urgență, solicitările privind culturile afectate, în vederea constatării și evaluării pagubelor.  În acest sens, primarul comunei, Viorel Drăghici ne-a declarat ieri că pagubele sunt totale în satele Pitaru și Vlăsceni și parțiale  în satul Potlogi.

„Pe o anumită zonă a comunei a cazut grindina.  În satele Pitaru, Vlăsceni și pe o porțiune din satul Potlogi într-adevăr s-au produs calamități majore. Acolo unde au fost legume, distrugerea este completă, iar la grâu și porumb, distrugerea este parțială, undeva la 50%-70%. A picat piatra pe o anumită zonă , în satele Potlogi, Pitaru și Vlăsceni. Oamenii au proiecte europene și se gândesc la eventualele controale. Vor să se pună la adăpost... Grindina care a căzut a mers către Lungulețu, Slobozia, așa a fost firul... Deci avem  calamități parțiale la Potlogi și totale la Vlăsceni și Pitaru’’, a semnalat Viorel Drăghici, primarul comunei Potlogi.

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

„Vaccinul, soluția cheie contra pestei porcine africane”
Aproape 400 de locuri de muncă vacante
Deficit de personal în Jandarmerie
Sf. Prooroc Ilie Tesviteanul
Evidența bolnavilor cronici, în vizorul Ministerului Apărării
Zero focare active de pestă porcină africană
Numărul urgențelor crește odată cu temperatura
Controale ITM privind protecția contra caniculei
„Sanitas la înălțime” promovează și un stil de viață sănătos
Producția de grâu este de 3655 kg/ha, dar recoltatul încă nu s-a încheiat


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Crin Antonescu de ce nu?

Poate pe unii o să-i surprindă faptul că aduc vorba despre Crin Antonescu. Și poate n-aș fi făcut-o dacă în ultima vreme n-ar fi apărut de câteva ori pe la unele televiziuni, cu vorbele la el. Așa cum îl știam, rostindu-le cu vădită înțelepciune și șarm. Pentru că, orice s-ar spune pe seama lui Crin Antonescu, faptul că n-ar fi empatic nu se poate spune.

Și chiar... [citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale