Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro06.12.2023 00:16

În Dâmbovița, în luna octombrie 2023,


A A

Creștere alarmantă a cazurilor de urgență și a accidentelor rutiere

Creștere alarmantă a cazurilor de urgență și a accidentelor rutiere

Managerul Serviciului Județean de Ambulanță (SAJ) Dâmbovița, Mihail Gheorghe, a adus în atenție o creștere a numărului de solicitări de urgență în luna octombrie 2023. Conform declarațiilor sale, unitatea a gestionat 5355 de solicitări, înregistrând o creștere de aproape 9% în comparație cu aceeași perioadă din anul 2022, când au fost înregistrate 4918 de solicitări.

Mihail Gheorghe a subliniat că unul dintre principalele motive ale acestei creșteri este reprezentat de accidentele rutiere, cu precădere în zilele de sărbătoare. Numărul mare de accidente înregistrate ridică îngrijorări în privința siguranței rutiere, mai ales că există o tendință persistentă a unor șoferi de a ignora pericolele asociate conducerii sub influența alcoolului.

„În luna octombrie am înregistrat un total de 401 de accidente. Este adevărat că nu toate acestea au avut victime, dar acesta este numărul de cazuri în care am fost solicitați”, a precizat Mihail Gheorghe.

Astfel, managerul SAJ Dâmbovița a subliniat necesitatea conștientizării riscurilor și adoptării unui comportament responsabil în trafic. De asemenea, el a îndemnat conducătorii auto să fie precauți și să evite riscul de a deveni parte a statisticilor crescânde ale accidentelor rutiere.

În lumina acestei situații, echipajele SAJ Dâmbovița sunt pregătite să facă față numărului crescut de solicitări de urgență, iar Mihail Gheorghe a transmis un apel către comunitatea locală să sprijine eforturile acestora și să contribuie la prevenirea accidentelor rutiere prin adoptarea unei conduite responsabile în trafic.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Problemele pensionarilor, pe masa CJPV
Primele plăți pentru beneficiarii venitului minim de incluziune
Naveta profesorilor, pe cale de a se rezolva în totalitate
SLI Dâmbovița, mulțumit de creșterile salariale din educație
Polițiștii, „îndrăgostiți”... de amenzi!
Infracțiuni... la zi
Comunicare directă și liberă cu cetățenii, la Voinești
Județul Dâmbovița, afectat de numeroase incendii de vegetație
Infracțiuni... la zi!
Verificări ale polițiștilor de la Biroul pentru Protecția Animalelor


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Ursula von der Leyen - un proxy de la Angela Merkel pentru Europa

Mulți au făcut referiri recente la Jacques Delors, numindu-l vizionarul european. Și au mare dreptate. Dar ideile marelui politician francez rămâneau la stadiul de filosofie dacă el nu era și președintele executivului european vreme de 10 ani. Chiar dacă au mai fost și alți președinți ai Comisiei Europene care au coordonat sistemul timp de două mandate, doar de Delors dorim să amintim... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale