Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro07.11.2023 00:16

Prin proiecte realizate cu fonduri de la CJ Dâmbovița,


A A

Comuna Dobra se dezvoltă cu sprijinul PJDL

Comuna Dobra se dezvoltă cu sprijinul PJDL

Primarul comunei Dobra, Daniel Nica, a vorbit recent despre lansarea unui  amplu proiect de amenajare a șanțurilor și acceselor către proprietăți în comunitatea pe care o conduce. Proiectul, în valoare de 3,5 milioane de lei, este realizat cu sprijinul Consiliului Județean Dâmbovița, prin intermediul Programului Județean de Dezvoltare Locală (PJDL).

Această investiție de infrastructură este conceput pentru a îmbunătăți accesibilitatea și siguranța în comuna Dobra și pentru a facilita gestionarea eficientă a apei de scurgere. Prin intermediul lui, se preconizează amenajarea a aproximativ 7,5 kilometri de șanțuri și accesuri către proprietăți, ceea ce va aduce beneficii importante locuitorilor comunei.

Primarul Nica a subliniat importanța parteneriatului cu Consiliul Județean Dâmbovița în realizarea acestui proiect vital pentru comunitatea locală. El a evidențiat faptul că localitatea dispune de o rețea semnificative de șanțuri care necesită îmbunătățiri și a menționat că pentru continuarea acestor lucrări, a depus un nou proiect în valoare de 4,5 milioane de lei prin același Program Județean de Dezvoltare Locală.

Primarul Daniel Nica a mai adăugat că, în anul 2023, în urma obiectivelor deja realizate prin PJDL, comuna Dobra a primit finanțare suplimentară în valoare de 2 milioane de lei de la Consiliul Județean Dâmbovița, ceea ce va contribui la progresul și dezvoltarea durabilă a localității.

„Am demarat un proiect de amenajare șanțuri și accese proprietăți. Este un proiect realizat cu sprijinul Consiliului Județean Dâmbovița, prin Programul Județean de Dezvoltare Locală. Acest proiect este în valoare de 3,5 milioane de lei, parteneriat cu Consiliul Județean Dâmbovița, prin care realizăm în jur de 7 kilometri jumătate de șanțuri și accese proprietăți. Comuna are o suprafață mult mai lungă de șanțuri  și pentru continuarea acestor lucrări, am depus și în acest an încă un proiect, în valoare de 4,5 milioane, tot prin PJDL. În 2023, împreună cu alte obiective realizate tot prin PJDL, am primit finanțare de la CJD suma de 2 milioane de lei”, a declarat primarul comunei Dobra, Daniel Nica.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Două investiții de amploare la Runcu
Scădere alarmantă a efectivelor de porci în județul Dâmbovița
Reabilitarea infrastructurii rutiere la Runcu
"Investițiile private, esențiale pentru dezvoltarea durabilă a localității!"
ITM Dâmbovița vine în sprijinul studenților străini aflați în căutarea unui loc de muncă
Exporturile și importurile, în picaj în 2023, față de 2022
Ambasadorul Turciei, vizită la Camera de Comerț Dâmbovița
Sprijinul de la Guvern pentru fermieri
Se lucrează la finalizarea celui mai mare dig de sprijin
Saloanele de frumusețe, în colimatorul Inspecției Muncii


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Blestemul aurului românilor (II)

GEORGE COANDĂ


Ofuscat, dinozaurul Soros și-a întins păienjenișul de intrigi până la Palatul Cotroceni, și, astfel, a apărut decizia altui premier, cu nume de rețetă de ceapă Julien. Un alt înalt trădător de țară, care a inclus situl Roșia Montană în Patrimoniul mondial în pericol UNESCO, și de la idee la faptă includerea s-a făcut cu… celeritate. Iar „Gabriel... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale