Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



09.05.2024 00:10

Editorial sportiv: Lovitura de la colț!


A A

Cianocobalamina întârziată

Cianocobalamina întârziată

Spre supărarea și mai mare a domnului Gabriel Boriga, nemulțumit cu numărul suporterilor Chindiei de la jocul cu CSA Steaua (salvat, oarecum, de zona neagră... stelistă), prognozăm o infidelitate și mai mare pentru ultima etapă a campionatului. Slatina, ar fi putut constitui o pastilă de cianocobalamină pentru Chindia, doar în vremea campionatului regular. Egalul acela spălăcit în Olt a avertizat, încă de atunci, că echipa târgovișteană va avea probleme în... viziunea ei, revenirea imediată în SuperLigă.

Acum, jocul cu echipa olteană este doar o întindere de mână spre cortina care se va trage, anunțând finalul unuia dintre cele mai dezastruoase sezoane, cu excepția celor retrogradabile, căci au fost destule și din acestea, trăite sub Turn. Da, a fost și mult mai rău decât acum, și Metalul, CS Târgoviște sau „Micul Ajax” au trecut prin așa ceva, să nu credeți că fotbalul târgoviștean a fost vreodată chiar imbatabil!

De fapt, recordul de prezențe consecutive în primul eșalon al fotbalului din Cetate îi aparține chiar... Chindiei din acest secol, patru la număr. Istoria este indubitabilă, chiar dacă nostalgia față de anumite „legende” ne fac să privim trecutul mult mai în roz decât a fost. Faptul că nu s-a reușit o promovare imediată, că a fost un sezon ratat, că reîntoarcerea acasă a corespuns cu o mare dezamăgire este un adevăr (deja) fanat. Pauperizată după retrogradare, Chindia Târgoviște a devenit, printr-o nouă alcătuire absolut insolită, o echipă plumburie.

Apoi a început... șeruirea. Așa au stat lucrurile în acest sezon. Partida cu Slatina pune capăt unui an competițional zădărnicit. Pentru ultimul salut cu publicul, cel care a rezistat până acum, jucătorii Chindiei trebuie să trateze cu seriozitate acest meci și să obțină victoria. Cine știe, poate că între atâtea necunoscute, care încă mai planează peste acest campionat, apare vreo minunăție. Dar, și fără ea, competiția trebuie dusă până la capăt.

În această ultimă etapă mai sunt programate partidele Steaua - Concordia Chiajna și Spartac - Tunari. Pandurii Tg. Jiu stă. Cum se vede, este un derby al fruntașelor, un... amical al codașelor și un... joc al echipelor din mijlocul grupei B, play-out. Vom reveni asupra partidei cu Slatina și, desigur, cu multe aspecte, mai puțin cunoscute din acest sezon.

Timp avem suficient, chiar și printre jocurile de la Campionatul European, pentru că sângele apă nu se face. Vom analiza lucid lucrurile, nu cu mușcături ofidiane, de șarpe, că nu-și mai au rostul. Așadar, să fim prezenți și la ultima partidă a sezonului, Chindia - Slatina. Succes, Chindia!

 


Vasile Neagu



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Urban Titu a primit trofeul campioanei
În linie dreaptă
Înfrângere la Plopeni
Pucioasa, învinsă la Dragoslavele
S-au terminat turneele finale ONSȘ-FRF
Cupa 1 Iunie la înot
LPS Mircea Eliade București câștigă ONȘȘ
Chindia Târgoviște, cea mai mai scumpă jucărie pentru oameni mari
Luptă strânsă pentru supremație
Marian Mihai participă la Europenele de Lupte U15


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Educația europeană - prioritate strategică a noii Comisii Europene?

Educația reprezintă un factor cheie în dezvoltarea și susținerea unei societăți europene coezive și inclusive. Este vizibil tot mai mult că prin facilitarea cooperării și a parteneriatelor între țările europene, educația joacă un rol crucial în construirea unei Europe unite, capabile să își păstreze relevanța internațională și să reziste în fața provocărilor create de... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale