Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro10.11.2021 00:14

Președintele morenar al alianței sindicale pentru industria de apărare ASIAA, Constantin Bucuroiu, despre noile mișcări pe scena politică


A A

Alianța de guvernare PSD-PNL, sub lupa sindicală

Alianța de guvernare PSD-PNL, sub lupa sindicală

*,,Eu cred că unii s-au trezit și că vor face această alianță care să atenueze impactul acesta năucitor pentru popor și pentru România’’

*,,Consider că Ciucă este persoana care ar putea să fie un liant între cele două partide la guvernare’’

 

Interviu cu președintele Alianței Sindicatelor din Industria de Apărare și Aeronautică (ASIAA),

Constantin Bucuroiu

 

Rep.: Ce face industria de apărare în momentul de față, sunt dificultăți majore acum pe final de an?

- Industria de apărare este în încheiere de an, are ceva dificultăți pe problema plăților privind serviciile pe care le facem industriei de apărare. Aici sunt ceva probleme, sunt niște diferențe de sume care nu s-au dat și pe care le așteptăm, dar pot să spun că Automecanica Moreni, Mija și UPS Dragomirești, indiferent cum, vor trece cu bine anul acesta.

Rep.: În ceea ce privește situația politică, ce părere aveți despre noua alianță PNL-PSD care se pregătește să guverneze țara?

- Eu am spus de la început că cel mai bine pentru România, în această perioadă grea, este ca PNL să facă împreună cu PSD o alianță care să conducă destinele țării pe o anumită perioadă de timp. Este clar că sunt ambiții, că sunt orgolii, dar dacă nu se trezesc la realitate că ambițiile și orgoliile nu servesc României și românilor, atunci va fi o problemă pe termen lung. Eu cred că unii s-au trezit și că vor face această alianță care să atenueze impactul acesta năucitor pentru popor și pentru România.

Rep.: Credeți că Nicolae Ciucă va fi desemnat din nou premier?

- Este clar că PSD mizând pe faptul că, din punct de vedere al numericului, ei ar avea acest drept iar președintele i-a fentat o dată, luându-le dreptul dat de Constituție, eu consider totuși că PSD gândește pentru România și vor accepta luarea unor ministere importante chiar dacă nu are premier. Eu consider că Ciucă este persoana care ar putea să fie un liant între cele două partide la guvernare. Îl cunosc ca om de comunicare, trecând peste chestia de partid, și cred că va face treabă bună.

Rep.: Ce se va întâmpla cu Florin Cîțu?

- D-ul Cîțu trebuie să accepte, ca să iasă bine din toată chestia asta pentru că dânsul în momentul de față are o mare probemă atât în partid cât și la nivel național, varianta cea mai bună pentru țară și nu pentru el personal. Pentru el personal... este președinte de partid, are timp să se reabiliteze, mai sunt și alte funcții prin stat, așa că de data asta trebuie să gândească pentru românii și nu să se gândească la persoana Florin Cîțu.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

"Nu cred că aș fi învățat limba română dacă nu mi-ar fi plăcut poporul român!"
Greva de la QUADRA merge înainte!
Recensământul populației, în faza recenzării la domiciliu,
„La COS Târgoviște, salariile sunt dezamăgitor de mici”
Majorarea salariului minim... la alegere!
„Sunt 200 de șomeri înregistrați la AJOFM care ar putea să revină”
„Automecanica Moreni stă mai bine decât fabricile de la Cugir”
Îngrijorări sindicale legate de conflictul Rusia – Ucraina!
Societățile din Apărare nu au bugetele aprobate pe 2021
Electrica a cerut falimentul COS Târgoviște


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Coaliția și-a adjudecat un succes „à la Pirus” (I)

De bună seamă că nu trebuia ca cineva să se îndoiască vreo clipă în privința victoriei Coaliției social-liberale. De bine, de rău, a asigurat o stabilitate economică și a vieții sociale, chiar dacă, nu o dată, a mai dat-o și-n bară, stârnind nemulțumiri în societatea românească. Dar, hai s-o spunem pe-aia dreaptă: românii, prin natura lor, sunt veșnic nemulțumiți.

Poate că e bine, poate că e... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale