Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro06.12.2023 00:14

Organizația PSD Titu, decisă să câștige toate alegerile în anul 2024


A A

„Împreună vom reuși să punem Titu pe harta economică și culturală a României”

„Împreună vom reuși să punem Titu pe harta economică  și culturală a României”

*„Avem o echipă reformată pregătită să facă față oricărei provocări electorale”

 

Echipa PSD Titu, condusă de Laurențiu Costache, este interesată ca orașul să se dezvolte respectând necesitățile de bază ale oamenilor pornind de la sănătate și educație și nu în ultimul rând terminând cu cultura, locurile de muncă și crearea unor condiții de trai  în concordanță cu tradițiile și valorile europene.  Toate acestea sunt obiective și principii pe care Laurențiu Costache și le-am stabilit încă din prima zi de mandat, fapt care a permis  Organizației PSD Titu să fie pregătită să câștige toate rândurile de alegeri care vor fi organizate la nivelul orașului Titu în anul 2024.

„În cei 2 ani scurși de la preluarea mandatului de președinte al Organizației PSD Titu am reușit să consolidez echipa, avem oameni noi și președinți noi atât la nivelul organizației de femei cât și la nivelul organizației de tineret și am reușit să aduc lângă noi tineri ambițioși și deciși să contribuie la dezvoltarea orașului nostru. Avem conturată o echipă puternică, cu oameni buni și determinați, cu profesioniști și specialiști din diverse domenii pornind de la învățământ și cultură,  continuând cu sănătate și ordine publică și nu în ultimul rând oameni din domenii tehnice și economice care prin experiența acumulată pot să contribuie la dezvoltarea orașului nostru din toate punctele de vedere și într-un mod cât mai susținut. Vreau să spun că avem o susținere puternică și necondiționată, atât din partea d-ului președinte Corneliu Ștefan, cât și a întregii Organizații PSD Dâmbovița și nu în ultimul rând avem o susținere puternică din partea oamenilor din Titu și  suntem pregătiți, ca împreună,  să câștigăm alegerile la Titu și să demonstrăm tuturor că merităm să preluăm frâiele comunități deoarece putem continua mult mai bine, decât s-a făcut până acum, procesul de dezvoltare al orașului nostru… PSD Titu lucrează în fiecare clipă în echipă cu toți locuitorii orașului Titu și sunt sigur că împreună vom deveni mult mai puternici  decât am fost până acum și tot împreună vom reuși să punem Titu pe harta economică  și culturală a României”, a declarat  președintele PSD Titu, Laurențiu Costache la conferința de presă de la PSD Dâmbovița.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

„Eu sper să nu avem liste comune și la parlamentare cu PSD”
Fostul primar Constantin Maricescu și-a anunțat candidatura din partea PNL
Aducerea gazelor naturale, prioritate pentru administrația locală
Peste 300 de terenuri, date în folosință gratuită pentru construire de case
Varianta de traseu a Centurii Orașului Găești
Drum pe 4 benzi între A1 și DN7
Uzina Automecanica Moreni merge în momentul de față „cu frâna trasă”
Prefectul Județului Dâmbovița, Claudia Gilia, la doi ani de mandat
„Vor fi mai multe mașini de Poliție decât polițiști”
Protest AUR Dâmbovița în fața sediului PSD Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Ursula von der Leyen - un proxy de la Angela Merkel pentru Europa

Mulți au făcut referiri recente la Jacques Delors, numindu-l vizionarul european. Și au mare dreptate. Dar ideile marelui politician francez rămâneau la stadiul de filosofie dacă el nu era și președintele executivului european vreme de 10 ani. Chiar dacă au mai fost și alți președinți ai Comisiei Europene care au coordonat sistemul timp de două mandate, doar de Delors dorim să amintim... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale