01.08.2022 10:44

Una dintre cele mai moderne rețele de creșe din țară

Una dintre cele mai moderne rețele de creșe din țară
Galerie foto

Ștefan Khalil


 

În ultimii doi ani, la Târgoviște, au fost vizate numeroase proiecte de reabilitare și modernizare, care au avut în prim-plan infrastructura educațională. Astăzi, vorbim despre una dintre cel mai moderne rețele de creșe din România. Potrivit primarului Daniel Cristian Stan, sunt peste 1000 de locuri pentru cei mici, deoarece, în urma proiectelor accesate de Primăria Târgoviște, a rezultat o suprafață dublă față de ceea ce exista în urmă cu doi ani la capitolul creșe.

„Creșa pentru Educație Timpurie" Târgoviște! Municipiul Târgoviște deține în acest moment, după derularea în mare măsură a programului amplu de reabilitare, modernizare, dotare și extindere, una dintre cele mai moderne rețele de creșe din România, cu statut juridic de unitate de învățământ. Cu o capacitate de aproximativ 1000 de locuri și o suprafață dublă rezultată în urma investițiilor de extindere din ultimii 2 ani, creșele târgoviștene oferă condiții excelente copiilor noștri!”, a transmis primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan.

Astfel, una dintre prioritățile principale ale administrației publice locale târgoviștene rămâne infrastructura educațională, care în fiecare an continuă să se schimbe. Nu doar unitățile școlare și liceele sunt în obiectiv pentru modernizare, ci și instituțiile ante-preșcolare.