23.06.2022 00:18

Ultimele lucrări în zona Bulevardului Regele Carol I

Ultimele lucrări în zona Bulevardului Regele Carol I
Galerie foto

A început asfaltarea sensului giratoriu de la intersecția bulevardelor I.C. Brătianu și Regele Carol I. Conducere Primăriei Târgoviște a anunțat că lucrările vor fi desfășurate numai pe timp de noapte până când vor fi finalizate. De asemenea, au avansat lucrările și pe Bulevardul Mircea cel Bătrân. Pentru acest proiect, lucrările presupun refacerea integrală a parții carosabile, turnarea a două straturi de asfalt, dar și refacerea trotuarelor, inclusiv înlocuirea bordurilor existente, deteriorate,  cu borduri de granit. 

În ceea ce privește proiectul de modernizare al Bulevardului Regele Carol I, lucrările au ajuns la final. În următoarele zile vor fi trasate liniile de marcaj, dar acest lucru se va întâmpla după ce va fi asfaltat sensul giratoriu de la intersecția bulevardelor I.C Brătianu și Regele Carol I. O altă arteră rutieră modernizată în cadrul aceluiași proiect a fost strada Locotenent Stancu Ion.

Proiectele privind infrastructura rutieră vor continua și perioada următoare. Primăria Târgoviște are în plan să reabiliteze și Calea Domnească. Cel mai probabil, acest proiect va intra alături de cele 17 străzi din municipiul Târgoviște, care vor fi reabilitate în cadrul Programului Național Anghel Saligny. Vom reveni cu mai multe detalii asupra acestui subiect.

 

 

Ștefan Khalil