10.08.2022 00:19

Trotuare și spații verzi amenajate inedit pe Calea București!

Trotuare și spații verzi amenajate inedit pe Calea București!
Galerie foto

*„S-a utilizat asfalt colorat, cu desene aplicate, iar aleea pietonală rezultată arată cel puțin interesant!”, a transmis primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan.

 

Un altfel de stil de amenajare a trotuarelor în municipiul Târgoviște! Este vorba de ceva simplu, frumos  și inedit implementat pe Calea București, o zonă care necesita o astfel de abordare din cauza gradului ridicat de uzură a trotuarelor din acest cartier. Administrația locală târgovișteană a avut curajul să vină cu ceva nou, iar rezultatul se vede cu ochiul liber.

Trotuarele vechi și ponosite de trecerea anilor s-au transformat în niște spații pietonale vesele, colorate cu desene aplicate, spre încântarea celor mai mici locuitori ai cartierului. Despre amenajarea trotuarelor și spațiilor verzi de pe Calea București, primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan a declarat…

,,S-a utilizat asfalt colorat, cu desene aplicate produse de către SWARCO VICAS Târgoviște, iar aleea pietonală rezultată arată cel puțin interesant!’’, a transmis edilul orașului, Daniel Cristian Stan.

 

 

 

Violeta Stanciu