28.06.2022 00:20

Târgoviște, pe podiumul național la Destinația Anului 2022

Târgoviște, pe podiumul național la Destinația Anului 2022
Galerie foto

*Primarul Daniel Cristian Stan a felicitat Iașiul pentru obținerea titlului și le-a mulțumit cetățenilor municipiului Târgoviște pentru susținere

 

 

Ștefan Khalil


 

Românii au votat destinația turistică a anului 2022! Orașul care a câștigat marele trofeu este Iași, capitala Moldovei. În finală au intrat Brașov, Iași și Târgoviște, orașele fiind alese în urma a 50.000 de voturi.

La final, clasamentul este următorul: Trofeul pentru Destinația Anului în România la categoria City Break a mers către Iași, Brașov câștigând titlul de Destinația Anului 2022 în România – Premiul Juriului. Cea de-a treia finalistă a etapei naționale este Târgoviște, care a primit premiul juriului  și rămâne în posesia trofeului Destinația Anului 2022 în Muntenia, Dobrogea și Oltenia. Acest trofeu și l-a adjudecat în etapa regională. Primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, a transmis că indiferent de rezultat, prima reședință de județ este câștigătoare, deoarece, în toată țara se vorbește acum despre Târgoviște și tot ceea ce poate oferi acesta din punct de vedere turistic. Nu în ultimul rând, primarul a felicitat orașul Iași pentru obținerea titlului și le-a mulțumit cetățenilor municipiului Târgoviște pentru susținere.

„Prieteni, concursul în cadrul căruia orașul nostru a fost în finala națională, categoria „City Break”, s-a încheiat. Ceea ce părea, poate, o simplă înscriere s-a transformat într-o frumoasă campanie de publicitate pentru municipiu. Nu avem decât de câștigat din asta. Oameni de peste tot, actori ai industriei de turism, presă - toți vorbesc despre Târgoviște și descriu Cetatea în cuvintele cele mai plăcute. Suntem dați exemplu pentru ceea ce Târgoviștea oferă ca destinație culturală, istorică sau de agrement. Știți ce a făcut posibilă câștigarea etapei regionale în fața unor orașe mult mai mari și prezența noastră în finală? Mobilizarea noastră, a celor care știm că orașul merită această promovare. Putem spune că am câștigat, indiferent de rezultat, chiar dacă Iași este câștigătorul declarat al concursului și merită felicitări! Vă mulțumesc tuturor pentru implicare, suntem o echipă extraordinară!”, a transmis primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan.