07.06.2023 00:11

Străjerii, aproape de calificare

Străjerii, aproape de calificare
Galerie foto

* Echipa din Răzvad a început bine meciul cu Speed Academy, a deschis scorul prin Tudor Nițoi în prima repriză, însă formația din Pitești a întors soarta jocului

 

După un parcurs excelent, în care au adunat 28 de victorii, un egal și au înregistrat o singură înfrângere, tinerii fotbaliști ai echipei Străjerii Răzvad au încheiat sezonul pe primul loc la Liga a 4-a – Juniori U19, cu 85 de puncte, la zece lungimi distanță în fața celor de la Recolta Gura Șuții. Elevii lui Sorin Ion au jucat apoi pe teren propriu cu Speed Academy Pitești, în prima fază a Campionatului U19 Județean. Echipa din Răzvad a început bine meciul cu, a deschis scorul prin Tudor Nițoi în prima repriză, însă formația din Pitești a întors soarta jocului și a obținut calificarea în turul următor, cu un autogol al echipei gazdă, în prelungirile partidei.

Sorin Ion: „Puteam să facem mai mult”

Antrenorul juniorilor de la Răzvad, Sorin Ion, a fost de părere că lipsa de concentrare a elevilor săi în finalurile de repriză a dus la ratarea calificării în următorul tur. „Am pierdut după goluri venite în finalurile de repriză, lipsă de concentrare. Puteam să facem mai mult. Ne-a lipsit concentrarea în finalurile de repriză, puteam să câștigăm meritat. Am avut și ocazii, nu a intrat, se întâmplă la fotbal. Știam câte ceva despre ei, dar nu i-am văzut niciodată, au o echipă bună, lucrată, probabil fac mai multe antrenamente decât noi și au și ceva experiență în plus”.

 

 

Cosmin Sava