28.02.2024 00:14

Stația Antigrindină a intrat în cel de-al 6-lea an de așteptare!

Stația Antigrindină a intrat în cel de-al 6-lea an de așteptare!
Galerie foto

*„Dacă în decembrie vă spuneam că o aștept de 5 ani, acum o aștept de 6 ani. Noi am predat amplasamentul, am eliberat certificatul de urbanism” , a declarat  primarul comunei Voinești, Sandu Gabriel Dănuț

 

Stația Antigrindină se lasă așteptată la Voinești! Aceasta ar urma să-i protejeze pe pomicultorii de pe  Valea Dâmboviței de furia naturii, pentru că, de foarte multe ori, grindina i-a lăsat pe oameni fără recolte. Primarul de la Voinești, Sandu Gabriel Dănuț, ne-a declarat că autoritățile locale și-au îndeplinit toate obligațiile impuse de realizarea acestui obiectiv și că nu mai au altceva de făcut decât... să aștepte.

„Stația Antigrindină o aștept de 6 ani. Dacă în decembrie vă spuneam că o aștept de 5 ani, acum o aștept de 6 ani. Noi am predat amplasamentul, am eliberat certificatul de urbanism. Stația Antigrindină se va realiza prin Ministerul Agriculturii, dar o așteptăm. Așa suntem învățați, să așteptăm. Nu utile, sunt absolut necesare aceste stații antigrindină”, a declarat  primarul comunei Voinești, Sandu Gabriel Dănuț.

 

 

Violeta Stanciu