20.09.2023 00:19

Reabilitări stradale la „foc continuu”

Reabilitări stradale la „foc continuu”
Galerie foto

*Investiția nu se oprește aici, ci cuprinde și reabilitarea altor străzi esențiale din oraș, iar valoarea totală a lucrărilor se ridică la peste 10,7 milioane lei, fără TVA

 

Primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, a prezentat rezultatele reabilitării străzii Porumbeilor. O arteră importantă a fost transformată în doar 45 de zile, aducând beneficii semnificative pentru comunitatea locală.

Investiția nu se oprește aici, ci cuprinde și reabilitarea altor străzi esențiale din oraș, precum Maior Brezișeanu Eugen, Calea Câmpulung, Ana Ipătescu, Locotenent Pârvan Popescu, Mihai Eminescu, Bărăției, Ilfovului și Costache Olăreanu. Valoarea totală a lucrărilor se ridică la suma de 10.793.540,43 lei, fără TVA, și acoperă o gamă largă de intervenții, de la reabilitarea părții carosabile și a trotuarelor, la refacerea sistemului de canalizare pluvială și montarea de indicatoare rutiere pentru o circulație sigură.

Primarul Stan a subliniat că durata de implementare a proiectului nu va depăși 12 luni, iar finanțarea a fost obținută prin intermediul Programului Național de Investiții „Anghel Saligny”. Această inițiativă reflectă angajamentul autorităților locale de a îmbunătăți calitatea vieții locuitorilor din Târgoviște și de a crea infrastructură modernă și sigură pentru toată comunitatea.

 

 

Ștefan Khalil