23.05.2024 00:19

Reabilitare rutieră de amploare

Reabilitare rutieră de amploare
Galerie foto

*În ultimii patru ani fost modernizate nu mai puțin de 80 de străzi în municipiul Târgoviște, iar o altă arteră foarte circulată din oraș este pe cale să fie finalizată

 

Primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, și viceprimarii Monica Ilie și Cătălin Rădulescu au susținut, ieri, o conferință de presă pe strada Grigore Alexandrescu, unde sunt în plină desfășurare lucrări de reabilitare și modernizare. Unul dintre anunțurile făcute de edilul șef, în cadrul conferinței de presă, este faptul că în ultimii patru ani fost modernizate nu mai puțin de 80 de străzi în municipiul Târgoviște, iar o altă arteră foarte circulată din oraș este pe cale să fie finalizată.

„Ne aflăm pe strada Grigore Alexandrescu din Târgoviște, aici unde sunt în plină desfășurare lucrările de reabilitare și modernizare a acestei artere rutiere importante. Se ridică la cote căminele de canalizare. Dacă vremea ne va permite, sperăm ca în câteva zile să și asfaltăm și să reușim să depășim dificultățile în trafic pe care le avem în acest moment. Dacă ne raportăm la ultimii patru ani, cred că ne apropiem de 80 de străzi reabilitate și modernizate în municipiul Târgoviște. Așadar, încă vreo patru zile de lucru aici, aș spune eu, și vom avea încă o stradă reabilitată și modernizată la cele mai înalte standarde”, a declarat primarul Daniel Cristian Stan.

Această inițiativă face parte dintr-un program amplu de modernizare a infrastructurii rutiere din Târgoviște, care a înregistrat progrese importante în ultimii ani. Strada Grigore Alexandrescu, o arteră rutieră importantă pentru traficul local, beneficiază acum de lucrări intense menite să îmbunătățească circulația și să reducă problemele de trafic.

 

 

Ștefan Khalil