02.04.2024 00:16

Proiect de relocare a Grădiniței nr 2

Proiect de relocare a Grădiniței nr 2
Galerie foto

În cadrul ultimei ședințe ordinare a Consiliului Local Municipal (CLM) Târgoviște, a fost aprobat  proiectul privind relocarea și reabilitarea Grădiniței cu program prelungit Nr. 2, un alt demers privind îmbunătățirea infrastructurii educaționale locale.

Această inițiativă, considerată ca fiind primul pas serios de modernizare a instituției, vine ca răspuns la nevoia imperativă de a asigura un mediu sigur, confortabil și eficient energetic pentru copiii din comunitate.

Printre aspectele majore ce vor fi abordate în cadrul proiectului se numără schimbarea tâmplăriei, reconfigurarea sistemului de încălzire, implementarea surselor alternative de energie regenerabilă pentru producerea electricității și a energiei termice, modernizarea sistemelor de climatizare și de iluminat, precum și optimizarea sistemului de gestionare a apelor meteorice.

Valoarea totală a investiției, inclusiv TVA, este estimată la 6.811.615,30 lei și va fi finanțată în întregime prin Programul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

Lucrările au început deja în cadrul investiției de renovare energetică și se estimează că vor fi finalizate conform graficului stabilit, astfel încât Grădinița Nr. 2 să ofere un mediu optim pentru educația și dezvoltarea copiilor din Târgoviște.

 

 

Ștefan Khalil