01.03.2023 00:13

PMP vrea să constituie „polul dreptei” cu USR și Forța Dreptei

PMP vrea să constituie „polul dreptei” cu USR și Forța Dreptei
Galerie foto

*„Până pe 15 mai 2023, când vom avea Conferința Județeană de Alegeri a PMP Dâmbovița, vom avea peste 60% din organizații constituite”

 

Un sondaj de opinie realizat de PSD Dâmbovița la nivelul județului, în care au fost incluse formațiunile politice reprezentative, arată că PMP Dâmbovița ar sta undeva la 6,5%! Cel puțin așa susține vicepreședintele PMP Dâmbovița, Emil Pleșa, secretar executiv al Ligii Aleșilor Locali PMP și președinte al PMP Pucioasa. Scorul înregistrat de acest partid, care nu prea s-a remarcat cu acțiuni politice specifice și nici cu organizarea de conferințe de presă, arată că PMP Dâmbovița nu stă deloc rău în sondaje la nivel de județ. PMP Dâmbovița are un număr de 20 de aleși locali și se pregătește de organizarea Conferinței Județene de Alegeri.  

,,În județul Dâmbovița stăm acceptabil, deocamdată. Conducerea a primit rezultatul unui sondaj comandat de PSD și avem 6,5%, lucru care ne bucură. Acum am stabilit un calendar. O să ieșim în teren, începem cu zona de nord a județului, dar și în presă, pentru că mai avem un an până la alegeri și intrăm în campanie. Spectrul politic trebuie să aibă și o alternativă pe partea dreaptă și cred că se va face polul dreptei, că va fi o absorbție, că va fi o alianță preelectorală cu USR și Forța Dreptei... a lui Ludovic Orban”, ne-a declarat recent vicepreședintele PMP Dâmbovița, Emil Pleșa, secretar executiv al Ligii Aleșilor Locali PMP și președinte al PMP Pucioasa. De la acesta am aflat că PMP Dâmbovița are un număr de 20 de consilieri locali la nivel de județ și că se depun eforturi ca, până la jumătatea lunii mai 2023, PMP Dâmbovița să aibă 60% din organizații deja constituite.

 

 

Violeta Stanciu