28.02.2024 00:11

Ivan Pesic, ultimul transfer al Chindiei

Ivan Pesic, ultimul transfer al Chindiei
Galerie foto

* Acesta a mai bifat în carieră cluburi precum Dinamo București, FC Voluntari, Dinamo Minsk, Hajduk Split, Vorskla Poltava, Shakhter Karaganda, HNK Zadar și RNK Split

 

Chindia Târgoviște a anunțat ultimul transfer, chiar înaintea jocului cu Metaloglobus București (0-0), primul oficial din noul an. Sub comanda italianului Diego Longo a ajuns atacantul croat Ivan Pesic (31 de ani), care a mai evoluat în România pentru Dinamo București și FC Voluntari. Acesta a mai bifat în carieră cluburi precum Dinamo Minsk, Hajduk Split, Vorskla Poltava, Shakhter Karaganda, HNK Zadar și RNK Split. Altfel, președintele Chindiei a organizat o întâlnire împreună cu vicepreședintele Nicu Croitoru și cu antrenorii de la Academie, în care au discutat și dezbătut obiectivele, problemele și planul de dezvoltare.

„Suntem conștienți că viitorul fotbalului și al clubului Chindia Târgoviște depinde în mare măsură de dezvoltarea academiei și de investițiile făcute în tinerii noștri. Vom continua să lucrăm împreună pentru a asigura o creștere solidă și sustenabilă a acestei componente fundamentale a clubului nostru”, a fost mesajul transmis de club.

 

C.M.