27.02.2023 00:12

Gabriel Purcaru, noul președinte al Organizației PSD Moreni!

Gabriel Purcaru, noul președinte al Organizației PSD Moreni!
Galerie foto

*,,O administrație care să muncească în interesul morenarilor nu poate fi decât o administrație condusă de PSD Moreni’’

 

„Mișcări de trupe” la Organizația PSD Moreni, care are un nou președinte! Acesta este Gabriel Purcaru, directorul Parcului Industrial Moreni, care va conduce de acum încolo Organizația PSD Moreni în viitoarele bătălii electorale, pe care și-a propus să le câștige, împreună cu echipa sa, pentru că în 2024 au loc alegerile europarlamentare, locale, parlamentare și prezidențiale. Liderul social democrat morenar a fost ales cu unanimitate de voturi la conferința de alegeri a Organizației PSD Moreni și are sprijinul total al președintelui PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan. Gabriel Purcaru va fi candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Moreni!

,,O nouă etapă pentru Moreni! În conferința de alegeri a organizației PSD Moreni (n.n. sâmbătă 25 februarie 2023) a fost votată noua echipă a conducerii municipale social-democrate. Gabriel Purcaru a fost ales, în unanimitate, președintele organizației PSD Moreni. Îi urăm succes pentru că, alături de colegii săi, are misiunea de a câștiga alegerile europarlamentare, locale, parlamentare și prezidențiale. Le vom fi alături în toate proiectele politice pe care le vor implementa pentru municipiul Moreni, dar și în cele administrative. Nu în ultimul rând, îi mulțumim domnului Dinu Constantin pentru munca depusă în funcția de președinte al organizației Moreni. O singură ECHIPĂ!”, a transmis președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

„Am să încep prin a vă mulțumi tuturor pentru încrederea acordată! Votul pe care, alături de ECHIPA PSD MORENI, l-am primit astăzi, reprezintă startul unei noi etape în politica din municipiul nostru. Suntem parte a aceleiași echipe, suntem uniți, iar acest lucru ne face să fim prima forță politică din Moreni. Un municipiu precum Moreniul are nevoie de membri PSD bine pregătiți, conștienți că succesul se datorează efortului în echipă, dar și gata să se dedice 100% oamenilor din Moreni. O administrație care să muncească în interesul morenarilor nu poate fi decât o administrație condusă de PSD Moreni”, a declarat noul președinte al PSD Moreni, Gabriel Purcaru.

 

 

Violeta Stanciu