09.08.2022 00:17

Festivalul „Peștera –Padina” revine în forță

Festivalul „Peștera –Padina” revine în forță
Galerie foto

*„Weekendul acesta avem încă un motiv în plus pentru a urca în munții dâmbovițeni”, a anunțat președintele CJD, Corneliu Ștefan

 

Mai sunt doar 4 zile până la începerea Festivalului Peștera –Padina! În perioada 12-14 august 2022, Consiliul Județean Dâmbovița, prin Centrul Județean de Cultură Dâmbovița, va organiza Festivalul „Peștera –Padina”, eveniment care se va desfășura în zona Telecabina Peștera din Masivul Bucegi. Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan îi invită pe dâmbovițeni, și nu numai, la sfârșitul acestei săptămâni, de vineri și până duminică, să participe la acest eveniment care urmărește promovarea potențialului turistic din Masivul Bucegi, realizarea unor spectacole și a unor momente culturale inedite, educarea participanților în protejarea mediului înconjurător și practicarea mișcării în aer liber.

„Vor urca pe scenă cei mai buni artiști și cele mai bune trupe de muzică populară și ușoară, așa cum s-a întâmplat în fiecare an la concertele organizate de Consiliul Județean Dâmbovița în cea mai nouă stațiune turistică din țară. Prin urmare, weekendul acesta avem încă un motiv în plus pentru a urca în munții dâmbovițeni. Departe de temperaturile ridicate și la aer curat, într-unul dintre cele mai frumoase peisaje din țară, în fiecare zi de la ora 18.00”, a transmis președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

 

 

Violeta Stanciu