16.02.2024 00:15

Elevii se pregătesc de vacanță

Elevii se pregătesc de vacanță
Galerie foto

Începând de săptămâna viitoare, elevii din județul Dâmbovița și alte 25 de județe din țară se pregătesc să intre în vacanța de schi. Decizia a fost luată de inspectoratele școlare județene și este parte a calendarului de vacanțe stabilit pentru acest an școlar.

Vacanța de schi pentru aceste județe va avea loc în perioada 19 - 25 februarie, oferind elevilor oportunitatea de a se bucura de activități recreative și de a petrece timp în aer liber în stațiunile montane din țară. În prezent, elevii din județele Bistrița-Năsăud și Satu Mare se află  în vacanța de schi, care a început pe data de 12 februarie și se încheie pe 16 februarie.

Ulterior, în perioada 26 februarie - 3 martie, elevii din alte 15 județe vor intra în vacanță, inclusiv județele Alba, Arad, Bacău, Brașov, Constanța, Dolj, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Sibiu, Suceava, Timiș, Tulcea și Vâlcea.

Județele care urmează să intre în vacanța de schi începând de săptămâna viitoare sunt: Argeș, Bihor, Brăila, București, Buzău, Botoșani, Călărași, Cluj, Caraș-Severin, Covasna, Dâmbovița, Galați, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomița, Iași, Ilfov, Neamț, Olt, Prahova, Sălaj, Vaslui, Vrancea și Teleorman.

 

 

 

Ștefan Khalil