28.02.2024 00:09

Elena Constantin, dublă medaliată cu bronz

Elena Constantin, dublă medaliată cu bronz
Galerie foto

*  Sportiva legitimată la CSȘ Târgoviște (antrenori Cornel Pătrășcan și Mihai Prodan) a terminat pe locul 4 la seniori

 

Elena Constantin a obținut două medalii de bronz în etapa finală a Campionatului Național de Aruncări Lungi, în proba de aruncarea suliței (U20 și U23). Sportiva legitimată la CSȘ Târgoviște (antrenori Cornel Pătrășcan și Mihai Prodan) a terminat pe locul 4 la seniori. În aceeași probă, Iuliana Constantin a venit pe locul 5 la U23 și pe locul 6 la seniori.

În weekend-ul trecut, a avut loc și Campionatul Național de Alergări la U16 și U18. Cel mai bun loc l-a realizat Rareș Molac (locul 4 – 800 m și locul 7 – 1500 m). Au mai concurat Alexandra Rîmbu, Adrian Știr, Sara Dinu, Sânziana Matei, Maria Ionescu și Ana Hareu. Toți aceștia se pregătesc sub comanda lui Nicolae Guțoiu și Marius Bădiceanu.

Calificare în faza finală la judo

Competiție au avut și judocanii Clubului Sportiv Școlar Târgoviște (antrenori Romel Mușa și Dragoș Gogu), care au obținut calificarea în Faza Finală atât la U14, cât și la U16. La handbal juniori 3 (antrenor Dionis Oprea), CSȘ Târgoviște a cedat categoric în deplasarea cu FC Buzău (45-16). La volei cadete U17, CSȘ (antrenor Ion Atanasiu) a pierdut pe terem propriu cu Bravol Brașov (3-1).

 

 

C.M.