06.03.2023 00:14

Distribuirea biletelor de tratament pentru pensionari

Distribuirea biletelor de tratament pentru pensionari
Galerie foto

Directorul Casei Județene de Pensii Dâmbovița, Toni Ciprian Mihai, a anunțat în cadrul ultimei ședințe a Consiliului Județean al Persoanelor Vârstnice, că în curând va începe distribuirea biletelor de tratament. Casa Națională de Pensii Publice a transmis că în acest an  vor fi alocate 120.000 de bilete de tratament balnear. Totodată, vor fi alocate fondurile necesare, precum și modul de acordare, distribuire și decontare a acestor bilete.

Directorul de la Casa Județeană de Pensii anunță că în 2023, în județul Dâmbovița vor fi distribuite peste 5000 de bilete de tratament. Acesta spune că sunt foarte multe, ținând cont de faptul că anul trecut au fost în jur de 2.500 de bilete. Președintele Consiliului Județean al Persoanelor Vârstnice, Gheorghe Popa, îi îndeamnă pe pensionarii din județ să înceapă de acum să depună cererile pentru obținerea biletelor. De asemenea, prefectul județului, Claudia Gilia, a declarat că Prefectura Dâmbovița va trimite biletele de tratament către toate UAT-urile din județ.

Vor fi făcute publice condițiile și termenele pentru depunerea cererilor, care se va face la Casa Județeană de Pensii Dâmbovița. Nu în ultimul rând, directorul Toni Ciprian Mihai a anunțat că primele bilete de tratament balnear care vor fi puse la dispoziție în județul Dâmbovița vor fi pentru Stațiunea Pucioasa.

 

 

 

 

Ștefan Khalil