13.03.2024 00:13

Dispensar Uman nou-nouț la Niculești

Dispensar Uman nou-nouț la Niculești
Galerie foto

*Pe agenda edilului se mai află și construirea unui teren de fotbal, obiectiv care se află deja pe lista sinteză a Companiei Naționale de Investiții (CNI), dar și reabilitarea energetică a două grădinițe prin AFM 

 

Două grădinițe din comuna Niculești urmează să fie reabilitate energetic  prin intermediul Administrației Fondului pentru Mediu (AFM), aceasta fiind instituția care asigură finanțarea proiectelor. Primarul de la Niculești, Dorinel Soare ne-a declarat că urmează să scoată la licitație în cel mai scurt timp aceste lucrări. Pe agenda edilului se mai află și construirea unui teren de fotbal, obiectiv care se află deja pe lista sinteză a Companiei Naționale de Investiții (CNI). Investițiile de la Niculești nu se opresc aici... pentru că  autoritățile locale se pregătesc  și pentru construirea de la zero a unui Dispensar Uman,  investiție care se va realiza în asociere cu Consiliul Județean Dâmbovița.

„Este vorba de o construcție nouă care va costa aproximativ 23 - 24 miliarede lei vechi. Există dispensar la Niculești, dar în clădiri particulare, iar acestea nu sunt  dotate cu ceea ce ar însemna un dispensar cu de toate. Dispensarul Uman va fi dat în concesiune medicilor din localitate”, ne-a declarat primarul comunei Niculești, Dorinel Soare.

 

 

Violeta Stanciu