24.05.2024 00:12

Dicu vrea promovarea cu Urban Titu

Dicu vrea promovarea cu Urban Titu
Galerie foto

* „Sunt foarte fericit, în ultimii patru ani am trei titluri de campion, dar nu cred că am fost vreodată așa fericit”, a comentat liderul campioanei județene

 

Urban Titu a reușit să câștige titlul de campioană județeană și va reprezenta Dâmbovița la barajul de promovare în Liga a 3-a, acolo unde va înfrunta campioana din județul Dolj. Formația din Titu a înregistrat 24 de victorii,  4 remize și doar o înfrângere, pe parcursul celor 29 de etape disputate până acum. În ultima etapă, sâmbătă, Urban Titu va juca în deplasare la Viitorul Voinești. La barajul de promovare, echipa lui Vătavu va înfrunta Metropolitan Ișalnița sau CS Cârcea. Până la aceste partide, Urban joacă pe 1 iunie, la Târgoviște, finala Cupei României - faza județeană, cu Recolta Gura Șuții.

„Am dominat competiția din prima etapă”

Ciprian Dicu a fost căpitanul echipei în această stagiune și unul dintre cei mai importanți fotbaliști, fiind integralist în Liga a 4-a. Acesta a transmis că este foarte fericit în urma titlului câștigat, dar că așteaptă rezultate bune și în finala cupei, și la barajul de promovare. „De acum doi ani, de când am început acest proiect frumos, ne-am propus ca în primul an să facem o echipă competitivă, iar în al doilea an să câștigăm campionatul, să mergem la baraj și să promovăm. Anul trecut am avut ultima etapă cu cei de la Gura Șuții, iar atunci când a avut loc premierea lor, am zis că la anul premierea va avea loc la Titu. Sunt foarte fericit, în ultimii patru ani am trei titluri de campion, dar nu cred că am fost vreodată așa fericit. Am dominat competiția din prima etapă, dar a fost o luptă destul de grea. Ne-am ținut cap la cap cu Ziduri, a fost o luptă destul de strânsă”.

„Nu suntem favoriți la baraj”

„A fost frumos, îi mulțumim președintelui Mirescu și celor de la AJF Dâmbovița, așteptăm să câștigăm și Cupa României pe județ, să facem eventul. Este ceva unic, nu cred că s-a mai jucat un meci de Liga a 4-a pe stadionul Eugen Popescu. Sper să fie un meci frumos, să vină multă lume și să îi bucurăm prin fotbalul prestat. Nu suntem favoriți la baraj, sunt șanse 50-50. Sperăm să promovăm. O să ne pregătim doar cu gândul la promovare. Pe 1 iunie să vină cât mai mulți oameni să ne susțină să câștigăm cupa, iar mai apoi să ne susțină și la baraj”, a spus Dicu pentru pagina oficială de Facebook AJF Dâmbovița.

 

 

Cosmin Sava