31.05.2022 00:13

Constantin Maricescu, zburat din funcția de viceprimar al Aninoasei!

Constantin Maricescu, zburat din funcția de viceprimar al Aninoasei!
Galerie foto

*„Cazul Maricescu este un exemplu foarte bun pentru cei care nu respectă decizia  pe care o luăm în cadrul organizației”

 

Constantin Maricescu și-a pierdut funcția de viceprimar al comunei Aninoasa! Acesta a fost sancționat de conducerea Organizației PSD Dâmbovița, după ce s-a descoperit că fostul edil de la Aninoasa face ,,jocuri cu alte partide politice’’. Decizia de sancționare a fost luată în cadrul Comitetului Politic Executiv al PSD Dâmbovița de la sfârșitul săptămânii trecute.

„Cazul Maricescu este un exemplu foarte bun pentru cei care nu respectă decizia  pe care o luăm în cadrul organizației. Am spus foarte clar și anul trecut și astăzi că nu accept, cât voi fi președintele acestei organizații, nicio altă discuție din partea colegilor mei cu alte partide politice sau alte jocuri făcute în anumite localități. D-ul Constantin Maricescu a fost susținut de noi, de Organizația PSD Dâmbovița, pentru a ocupa în primul rând funcția de consilier. Vă aduc aminte că a fost pe locul 2 pe listă și ulterior alegerilor din 2020, când am avut majoritate, a fost susținut de PSD Dâmbovița pentru a ocupa funcția de viceprimar.

Am respectat decizia Organizației PSD Aninoasa de a schimba viceprimarul și nu în ultimul rând i-am transmis și personal d-ului Constantin Maricescu că atâta timp cât nu respectă decizia noastră și a organizației locale eu nu voi fi de acord să susțin în funcții publice vreun coleg care are alte jocuri personale decât acelea de echipă și anume jocul echipei PSD Dâmbovița. Deocamdată este membru de partid, nu i-am retras sprijinul politic... Constantin Maricescu nu a respectat deciziile politice luate la nivelul Organizației PSD Aninoasa și la nivelul Organizației PSD Dâmbovița, a făcut jocuri cu alte partide politice”, a declarat președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan la conferința de presă de la partid.  

Violeta Stanciu