12.09.2023 00:14

CARP OMENIA Târgoviște deschide ușa salariaților din afara județului

CARP OMENIA Târgoviște deschide ușa salariaților din afara județului
Galerie foto

*„Au insistat încasatorii din teritoriu să facem și pentru cei care lucrează în afara județului, dar cu condiția ca cei care îi girează să fie din Dâmbovița. În final am aprobat și am dat drumul”, ne-a declarat președintele CARP Omenia Târgoviște, Elena Chițu

 

Element de noutate... la CARP Omenia Târgoviște, instituția de credit a pensionarilor! La cererea încasatorilor din teritoriu, conducerea CARP OMENIA Târgoviște a aprobat ca și salariații care nu domiciliază în județul Dâmbovița să poată avea acces la împrumuturile instituției de credit, condiția principală și obligatorie fiind ca giranții să fie dâmbovițeni. Măsura a intrat în vigoare din luna mai 2023, dată de la care s-a mărit și plafonul care poate fi împrumutat, respectiv de la 25.000 de lei la 30.000 de lei.

„Am deschis ușa unor noi membri ai CARP OMENIA Târgoviște. Din luna mai 2023, după ce am aprobat în adunarea generală, salariații care nu domiciliază în județul Dâmbovița dar care lucrează în județ pot face împrumuturi la noi. Până acum îi făceam  membri doar pe cei care erau pe teritoriul județului Dâmbovița cu serviciul. Au insistat încasatorii din teritoriu să facem și pentru cei care lucrează în afara județului, dar cu condiția ca cei care îi girează să fie din Dâmbovița. În final am aprobat și am dat drumul... Deci salariații care nu locuiesc în județ pot face împrumuturi și ei, aduc adeverințe de salariați, dar giranții trebuie să fie din Dâmbovița. Vin la noi, pentru că la bancă știți cum este,  după 65 de ani nu se mai pot face împrumuturi, plus de asta băncile îi omoară. La noi dacă nu dă rata într-o lună - două  nu e o nenorocire,  dar a treia lună trebuie să dea... Oamenii sunt foarte mulțumiți. Am avut un caz recent, un salariat care ne-a cerut să-l ajutăm să ia un împrumut ca să-l ducă la bancă, pentru că banca nu te iartă... Am mărit, la cererea lor, și plafonul de  împrumt de la 25.000 la 30.000 de lei, tot din luna mai, iar dobânzile sunt mici și suportabile”, ne-a declarat președintele CARP Omenia Târgoviște, Elena Chițu.

 

 

Violeta Stanciu