29.09.2015 00:13

Camion căzut într-o groapă de pe DN 71

Camion căzut într-o groapă de pe DN 71
Galerie foto

❚ Tronsonul care traversează orașul-stațiune a ajuns un coșmar rutier, după ce lucrările au fost abandonate de constructorii care n-au mai avut bani ❚ Conducătorul mastodontului a declarat că, dintr-o dată, carosabilul s-a surpat sub greutatea camionului, întrebându- se supărat și revoltat cine va plăti paguba suferită

CORVIN DUMITRICĂ


Un camion a căzut într-o groapă, după ce asfaltul s-a surpat sub greutatea acestuia. S-a întâmplat ieri, pe o ploaie torențială, pe Drumul Național 71 Târgoviște - Sinaia, în orașul Pucioasa, unde șoseaua se află în reparații. Situația acestui tronson este cunoscută de mult timp, lucrările fiind începute de mai mulți ani, însă abandonate de constructorii care nu au mai avut bani.

Conducătorul mastodontului a declarat că, dintr-o dată, carosabilul s-a surpat sub greutatea camionului:

„Ce să vă spun, dintr-o dată s-a surpat drumul, noroc că nu m-am răsturnat pe o parte, ca am tras de volan și am evitat să ajung pe o parte cu tirul. Atunci să fi văzut pagube materiale! Partea din față a camionului e scufundată toată și sunt oricum avarii, sunt pagube materiale, acum trebuie să vină o macara să mă scoată de acolo. Întrebarea e cine plătește? Tot noi? De ce nu plătesc cei de la Drumuri?”, se întreabă revoltat șoferul păgubit.

Amintim că DN 71 a ajuns un adevărat coșmar pentru șoferii care trec prin Pucioasa. Conducătorii auto spun că se lucrează de câțiva ani, iar acum a fost nevoie de puțină ploaie ca să se lase pământul și susțin nemulțumiți că drumul nu e unul național, ci industrial.

„Este inadmisibil ce se întâmplă, eu nu am văzut pe nicăieri un asemenea drum național. În toată România nu există așa ceva. Am mai trecut pe aici și toată vara nu am văzut pe nimeni la lucru. Păi atunci de ce ne mai mirăm că lucrările nu avansează?”, ne-a declarat un șofer din București.

Drumul se află în reabilitare în cadrul unui proiect derulat de Primăria Pucioasa prin Compania Națională de Investiții, care prevede inclusiv reabilitarea și extinderea parțială a rețelelor de apă și canalizare, cu o valoare de peste 25 de milioane de lei.