10.08.2023 00:14

Avansează procedurile pentru proiectul DN 7 Bâldana - Titu

Avansează procedurile pentru proiectul DN 7 Bâldana - Titu
Galerie foto

*Secretarul de stat a mai declarat că și noul tronson de la Autostrada A1, spre DN7, va intra în Comisia de Avizare

 

Demersurile privind realizarea unui proiect important pentru infrastructura rutieră din județul Dâmbovița, continuă să avanseze! Secretarul de stat în Ministerul Transporturilor și Infrastructurii, Ionuț Săvoiu, fost consilier județean, a transmis recent într-o intervenție a sa că proiectul tehnic pentru DN 7 Bâldana – Titu, a intrat  în Comisia pentru Avizare al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

„La începutul lunii iunie 2023 a fost emisă autorizația de construire pentru DN 7. De asemenea, executantul pregătește ternul în acest moment, iar proiectul tehnic a intrat în Comisia pentru Avizare al CNAIR, chiar undeva prin luna iulie. Eu sunt convins că lucrările se vor desfășura conform programului, sper să nu existe întârzieri și să avem un drum modernizat în zona Titu - Bâldana”, a transmis Ionuț Săvoiu.

Secretarul de stat a mai declarat că și noul tronson de la Autostrada A1, spre DN7, va intra în Comisia de Avizare. De asemenea, și acest proiect face parte din același program de modernizare a drumului Bâldana - Titu.

„În curând va intra în Comisia Interministerială de Aprobare, înainte de aprobarea indicatorilor tehnico-economici și lansarea licitației de proiectare și execuție, și tronsonul de drum nou de la Autostrada A1, către DN7, din zona Corbii Mari, pe lângă Potlogi, satul Pitaru,  comuna Odobești și direct legătura cu DN7. Vorbim despre un proiect care face parte din același program de finanțare, cu modernizarea drumului de la Bâldana, la Titu. În cadrul aceluiași program vom avea zilele următoare semnarea contractului pentru Târgoviște - Sinaia, iar în acest fel vom intra în faza de proiectare”, a mai completat secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Ionuț Săvoiu.

 

 

Ștefan Khalil