29.03.2023 00:14

Au fost asfaltate toate străzilor din satul Gemenea - Brătulești!

Au fost asfaltate toate străzilor din satul Gemenea - Brătulești!
Galerie foto

*Proiectul implementat este realizat în asociere cu Consiliul Județean Dâmbovița, prin Programul Județean de Dezvoltare Locală (PJDL) *,,Urmează satul „Suduleni” prin programul Anghel Saligny’’, transmite primarul de la Voinești, Sandu Gabriel Dănuț

 

Autoritățile publice locale de la Voinești au reușit să onoreze cu succes încă o promisiune care a fost luată în fața cetățenilor! Este vorba de modernizarea prin asfaltare a tuturor străzilor din satul Gemenea - Brătulești, investiție care finalizată în urmă cu puțin timp. Potrivit primarului Sandu Gabriel Dănuț, proiectul implementat este realizat în asociere cu Consiliul Județean Dâmbovița, prin Programul Județean de Dezvoltare Locală (PJDL), un proiect important al forului administrativ județean care vine în sprijinul unităților administrativ teritoriale.

,,Lungimea totală a străzilor asfaltate este de 3,5 km cu o valoare de 3 359 779 lei. Mulțumim președintelui Consiliului Județean, consilierilor județeni și constructorului pentru calitatea lucrărilor efectuate. Urmează satul „Suduleni” prin programul Anghel Saligny. Nu uitați:Suntem aici pentru dumneavoastră’’, a transmis primarul comunei Voinești, Sandu Gabriel Dănuț.

 


 

Violeta Stanciu