17.03.2023 00:14

„Grădinițele din sistemul preuniversitar vin la noi”

„Grădinițele din sistemul preuniversitar vin la noi”
Galerie foto

*„Sindicatele ai căror membri sunt ai Sindicatului Valahia Târgoviște nu sunt din tot județul, ne-ar fi cu neputință să facem acest lucru”

 

12 entități (firme și instituții) din mediul public și privat, cele mai multe din municipiul Târgoviște,  au aderat la Sindicatul „Valahia” Târgoviște, structură condusă cu mână forte de sindicalistul Nicolae Dragodănescu, care a demonstrat că știe să se lupte pentru drepturile salariaților pe care îi reprezintă! Celelalte societăți din județ sunt afiliate, prin sindicate independente, la  structura teritorială Cartel ALFA Dâmbovița  care este coordonată tot de liderul de sindicat Nicolae Dragodănescu. O noutate semnalată de Nicolae Dragodănescu este că tot mai multe grădinițe încep să vină către Sindicatul Valahia Târgoviște.

 ,,Sindicatele societăților din județ sunt afiliate la Cartel Alfa. Sindicatele ai căror membri sunt ai  Sindicatului Valahia Târgoviște nu sunt din tot județul, ne-ar fi cu neputință să facem acest lucru... Pe industrie, din Dâmbovița, avem Erdemir, Cromsteel, Servicii Publice Municipale, Municipal Construct, avem QUADRA care acum s-a făcut în 4 bucăți și se reface sub o altă denumire. Pe partea de instituții avem Direcția de Asistență Socială, Creșa de la Găești, Creșa de la Târgoviște, au început să vină grădinițele din sistemul preuniversitar către noi. Avem în total vreo 12 entități și din mediul privat și din mediul public care sunt ale Sindicatului Valahia Târgoviște. Restul sunt afiliate, prin sindicate independete, la structura Cartel Alfa, structura teritorială pe care o și conduc în calitate de președinte al Cartel ALFA. Cei de la ELSID Titu, de la Găești sunt afiliați la noi, la Cartel ALFA”, ne-a declarat liderul de sindicat, Nicolae Dragodănescu.

 

 

Violeta Stanciu