26.02.2024 00:13

„Eu sper să nu avem liste comune și la parlamentare cu PSD”

„Eu sper să nu avem liste comune și la parlamentare cu PSD”
Galerie foto

*„S-ar putea întâmpla următorul lucru? Împreună să scoatem sub 50% și să ne trezim la o alianță SOS, AUR, USR și atunci să vedem ce bine va fi în România și câtă liniște, diplomație, recunoaștere, coerență și ce viziune extraordinară va fi pentru România”

 

Președintele PNL Dâmbovița, senatorul Virgil Guran este împotriva listelor comune cu PSD, partenerii de de guvernare și coaliție, la alegerile parlamentare! Dacă în cazul alegerilor europarlamentare, liderul PNL Dâmbovița  înțelege necesitatea listei comune, în cazul parlamentarelor consideră ideea total inoportună și fără sens.   

„Eu sper să nu avem liste comune și la parlamentare cu PSD. Eu sper că nu și din următorul motiv... Nu vom scoate peste 50% împreună la parlamentare și atunci va exista marele pericol și trebuie să ne ducă mintea să mergem separat și după aceea să faci alianță cu cine crezi ca să poți să ții țara în echilibru. Dacă nu, s-ar putea întâmpla următorul lucru? Împreună să scoatem sub 50% și să ne trezim la o alianță SOS, AUR, USR și atunci să vedem ce bine va fi în România și câtă liniște, diplomație, recunoaștere, coerență și ce viziune extraordinară va fi pentru România. Cred că vom avea atâta minte încât să nu facem liste comune la parlamentare”, a declarat președintele PNL Dâmbovița, senatorul Virgil Guran.

 

 

Violeta Stanciu