20.03.2023 00:16

21 de case construite prin ANL își așteaptă chiriașii

21 de case construite prin ANL își așteaptă chiriașii
Galerie foto

*Se fac ultimele retușuri la Grădinița Românești, iar la Școala Românești s-a turnat a doua placă și urmează acoperișul

 

Încă un proiect de suflet al regretatului primar al comunei Potlogi, Nicolae Catrina, a fost finalizat cu succes în localitate! Viceprimarul cu atribuții de primar interimar al comunei Potlogi, Viorel Drăghici, mâna dreaptă a fostului edil, a anunțat, în urmă cu puțin timp, că cele 21 de case sociale, construite prin ANL pentru oamenii care nu au posibilitatea de a-și ridica ei singuri un acoperiș deasupra capului, dar care au un loc de muncă pentru că aceste unități locative trebuie întreținute, au fost recepționate și urmează să fie predate beneficiarilor . Casele ANL de la Potlogi  își așteaptă acum chiriașii... care trebuie să îndeplinească niște condiții.

„Sunt case cu 2 și 3 camere, cu baie, bucătărie și toate utilitățile. Condițiile pentru ocuparea acestor case sunt următoarele -  să nu aibă altă proprietate, să nu aibă teren primit de la primărie, să reprezinte o problemă socială și să prezinte o adeverință de salariu. Aceste case au fost construite cu fonduri ANL’’, a declarat Viorel Drăghici, viceprimarul comunei Potlogi. Totodată, acesta a declarat că și lucrările la Grădinița cu 6 săli de clase din satul Românești  se apropie... de final. ,,Urmează să se construiască locul de joacă, pentru ca micuții să aibă unde să-și consume energia. Mai rămâne să se amenajeze camera tehnică unde se va muta centrala, dar și gardul, după care copii pot învăța într-o clădire civilizată construită după norme europene. Sălile de clasă ale noii Grădinițe îi așteaptă pe copiii din satul Românești”, a completat edilul de la Potlogi, Viorel Drăghici.

De asemenea lucrările sunt în toi și la  Școala Românești unde s-a turnat a doua placă și urmează acoperișul, iar investițiile de la Potlogi nu se opresc aici.

 

 

 

 

Violeta Stanciu