Teme principale

Prima paginã (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro27.03.2023 00:13

De Srbtoarea creștin a Bunei Vestiri,


A A

Ziua Poliției Romne a fost marcat și n Dmbovița

Ziua Poliției Romne a fost marcat și n Dmbovița

În România, ziua de 25 martie are dubl semnificație: srbtoarea Bunei Vestiri i Ziua Poliiei Române. Ziua Poliției Române se srbtorește o dat cu marea srbtoare creștin din anul 2002, atunci când acest lucru a fost stipulat în mod clar în Legea 218.

În cinstea marcrii a 201 ani de tradiție și continuitate în slujba cetțenilor, la Centrul Internațional de Conferințe al Universitții „Valahia” din Târgoviște (Corpul K), a avut loc un eveniment special, organizat de Inspectoratul Județean de Poliție Dâmbovița, un eveniment dedicat Zilei Poliției Române și polițiștilor dâmbovițeni.

La eveniment au participat oficialitțile locale și județene; prefectul județului, Claudia Gilia, subprefectul Corneliu Slișteanu, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, vicarul eparhial al Arhiepiscopiei Târgoviște, Ionuț Ghibanu și, nu în ultimul rând, membri ai structurilor Ministerului Afacerilor Interne în teritoriu.

Amfitrionul evenimentului aniversar a fost cms.șef  Viorel Polexe, șeful IPJ Dâmbovița, care dup ce a dat citire mesajului chestorului general de poliție Benone Marian - Matei, Inspector general al Poliției Române, a premiat poliitii care s-au remarcat în activitatea profesional, precum i câtigtorii competiiilor sportive

Astfel, în cadrul festivitții a avut loc ceremonie de avansare în grad a polițiștilor. Astfel, au fost avansați la îndeplinirea stagiului profesional, 15 ofițeri de poliție și 56 de agenți de polițe.

Ștefan KhalilComentarii

sau

Adaugã comentariul tãu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaºi categorie

Construcțiile, n picaj!
Acțiune pe linia creșterii gradului de disciplin rutier
Numrul salariaților, pe un trend cresctor
Criza medicilor veterinari continu
285 de nașteri și 516 decese
Dou locuințe amenajate de DGASPC Dmbovița
„Primvara albastr” - o ediie care a stat sub semnul excelenei
Situația grevei profesorilor din Dmbovița
"Ziua Porților Deschise" la Camera de Comerț Dmbovița
11 ani de la trecerea n neființ a fondatorului companiei REGATAPolitica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Judeul Dmbovia - de la trecutul istoric la perspective n secolul XXI (partea a III-a)

i muli au constatat aceast realitate i cu prilejul recentelor „Zile ale judeului Dâmbovia”, zile în care am strbtut acest meleag de ar prin mai multe zri ale sale, prilej de a vedea la faa locului cum de la Potlogiul brâncovenesc i Getiul lui Gheorghe Zamfir, i „orașul aurului negru” Moreni, i Pucioasa, care pstreaz înc amintirea faimosului general Kiselleff, cel ce i-a descoperit... [citete tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citete tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale