Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro13.11.2023 00:16

La Târgoviște, în domeniul cercetării,


A A

UVT, între cele 8 centre regionale de orientare în carieră

UVT, între cele 8 centre regionale de orientare în carieră

*Universitatea „Valahia” din Târgoviște, alături de alte 7 universități din România va deveni astfel un punct unic de intrare pentru cariera de cercetător

 

Universitatea „Valahia” din Târgoviște, implementează prin PNRR „Centru de Networking și Dezvoltare a Carierei de Cercetare în Regiunea Sud-Muntenia (CNDCSM)”. Proiectul vizează înființarea și operaționalizarea unui centru a cărui activitate principală urmărește să promoveze cariera de cercetător, pentru minim 5.248 de studenți, masteranzi, doctoranzi și postdoctoranzi din țară și străinătate provenind din minim 44 domenii de studii.

Este vizată dezvoltarea economică și industrială prin Cercetare-Dezvoltare-Inovare a regiunii, adrearea la platforma ERA TALENT, creșterea vizibilității EURAXESS și obținerea certificării HR Excelence în Research Award. Durata proiectului este de 3 ani iar finanțarea este de 2.824.188,85 RON.

Printre activitățile proiectului regăsim: asigurarea de servicii de consiliere în cariera de cercetător; susținerea formării profesionale continue pentru cercetătorii români și străini; realizarea de studii și anchete privind nevoile personalizate de orientare în cariera de cercetător; organizarea de grupuri de lucru pentru identificarea și adresarea nevoilor de orientare în cariera de cercetător în regiunea Sud-Muntenia; susținerea de cursuri de limbă română pentru cercetătorii străini ce vor să deruleze activități de cercetare în cadrul CNDCSM; organizarea de evenimente de networking pentru integrarea în comunitatea științifică a cercetătorilor români și străini; organizarea de acțiuni de promovare a științei în școli și licee; organizarea de evenimente de dezbatere cu implicarea actorilor regionali; organizarea de expoziții itinerante și interactive axate pe rezultate și dovezi științifice din domenii de vârf ale științei și tehnologiei; integrarea CNDCSM în rețeaua națională de centre regionale de orientare în cariera de cercetător (evenimente comune, schimburi de bune practici, platformă comună pentru conectarea cercetătorilor cu angajatorii și comunitatea regională de CDI). 

Universitatea „Valahia” din Târgoviște, alături de alte 7 universități din România va deveni astfel un punct unic de intrare pentru cariera de cercetător.

 
Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Două Olimpiade Naționale la Târgoviște
„Artiști în devenire”, ediția a III-a, Târgoviște, 2024
Peste 32.000 de elevi primesc burse școlare
Salonul Anual de Grafică „Marin Petre Constantin”
"Ecouri din Bucegi" o apariție surpriză în peisajul presei culturale dâmbovițene
Liceul „Ion Heliade Rădulescu” devine parte din elita națională a hub-urilor viitorului
Liceul de Arte "Bălașa Doamna", autorizație provizorie pentru clasă de coregrafie
Elevii se pregătesc de vacanță
Mitropolitul Nifon, pe șantierele bisericilor în reabilitare
Extraordinară achiziție de carte veche de către Arhiepiscopia Târgoviștei


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Tezaurul românilor, nikogda!?

George Coandă


Bineînțeles că fabulosul Tezaur al poporului român, depozitat în 1916-1917, deci, la vremea Primului Război Mondial, de teama de a nu cădea pradă în mâna celui de-al Doilea Reich german care ocupase vechea Românie de la Carpați Meridionali, la Dunăre, Marea Neagră și până la Siretul inferior, așadar depozitat în pântecele nesățios al Kremlinului moscovit pentru a fi protejat și,... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale