Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro24.05.2023 00:11

În Liga a 4-a


A A

Ultimele necunoscute, la retrogradare

Ultimele necunoscute, la retrogradare

* Voința Crețu, Gloria Bucșani și Steagu Roșu Colacu luptă pentru supraviețuire în primul eșalon fotbalistic județean

 

Recolta Gura Șuții își respectă blazonul de lider și de campioană județeană, câștigând la scor la Colacu. Roberto Ziduri și Urban Titu, finalistele Cupei României INATECH, completează podiumul ediției 2022/2023. Cum FC Pucioasa nu mai poate retrograda din Liga a 3-a, calculele se simplifică și mai mult în zona retrogradării. Avantajate de rezultatele directe cu Crețu, Șuța Seacă și Unirea Bucșani își asigură prezența în Liga a 4-a.

Voința Crețu nu poate termina mai sus, dar nici mai jos de locul 13. Asta înseamnă că este la mâna campioanei Gura Șuții. Dacă Recolta promovează în Liga a 3-a, rămâne și Crețu în Liga a 4-a. Altfel, va juca baraj menținere/promovare cu  una dintre echipele de pe locul 2 din Liga a 5-a. Cum Colacu stă mai bine decât Gloria Bucșani în meciurile directe, rămâne deschisă lupta pentru locul 14, loc care înseamnă meci de baraj.

În schimb, locul 15 poate fi unul direct retrogradabil, în cazul în care Gura Șuții nu promovează. Ungureni leagă al doilea succes, însă prea târziu, pentru a mai evita retrogradarea. Rezultatele etapei: Unirea Ungureni – Viitorul Voinești 4-2, Voința Crețu – Gloria Bucșani 1-0, Unirea Bucșani – Roberto Ziduri 3-1, Urban Titu – CSM Fieni 6-2, Steagu Roșu Colacu – Recolta Gura Șuții 0-9, Flacăra Șuța Seacă – Bradul Moroeni 2-2, ACS Burduca – FC Potlogi 3-3, AFC Brezoaele – Străjerii Răzvad 1-1.

 


C.M.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

A debutat Interliga Dâmbovița
Dublă criză la Chindia
Aninoasa și Cojasca au punctaj maxim la Liga a 5-a
Jocuri spectaculoase la Liga a 6-a
6 echipe cu același punctaj
Victorie pe Patrana
Au început lucrările la noul stadion
Roberto Ziduri rămâne lider la Liga a 4-a
Rezultat negativ
Eșec dur pentru morenari


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Universitatea „Valahia” la începutul celui de-al patrulea deceniu...

…este pregătită de a-și demonstra maturitatea. Înființată în 1992 de un grup de fondatori curajoși, înfruntând o seamă de piedici, unele găsind și sprijinul necesar în momentul de cumpănă, Universitatea „Valahia” și-a demonstrat viabilitatea, fiind pentru Târgoviște – și reiterez ce s-a mai spus de-a lungul timpului – ceea mai importantă și spectaculară realizare după revoluția din 1989, mai ales... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter
Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale